Η πάλη της Παναγιώτας Βλαντή με τους δικούς της δαίμονες: Η απόδειξη της έξυπνης και καλής ηθοποιού

«Ζήσαμε και το bullying του αν είσαι όμορφη δεν είσαι έξυπνη και το περνούν ακόμα πολλές γυναίκες», λέει η Παναγιώτα Βλαντή.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την ενασχόλησή της στο παρελθόν με το μόντελινγκ.

Πριν από την υποκριτική ασχολήθηκες με το μόντελινγκ.

Ναι, έκανα μόντελινγκ για να βγάλω κάποια χρήματα, για να μπορώ να τελειώσω τη σχολή υποκριτικής. Το μόντελινγκ ήταν μια παρένθεση. Η ομορφιά είναι διαβατήριο. Άργησα πολύ να το συνειδητοποιήσω και είχα ενοχές γι’ αυτό. Γιατί ζήσαμε και το bullying του αν είσαι όμορφη δεν είσαι έξυπνη και το περνούν ακόμα πολλές γυναίκες.

Έπρεπε κάτι να αποδείξω και στον εαυτό μου, γιατί κακά τα ψέματα όταν μεγαλώνεις σε μια τέτοια κοινωνία, έρχεται η στιγμή που λες κι εσύ “μήπως έχουν δίκιο;”. Έπρεπε να πολεμήσω τους δικούς μου δαίμονες και μετά να μπορέσω να αποδείξω ότι είμαι και έξυπνη και καλή ηθοποιός, ότι δεν είμαι μόνο ωραία.

Είδες την ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία απέσπασε τέσσερα Όσκαρ;

Βέβαια την είδα και μου άρεσε πολύ. Μπράβο του. Είμαι πολύ υπερήφανη που αυτό το προϊόν έχει βγει εκτός των συνόρων της Ελλάδας και έχει βραβευτεί.

Πηγή εικόνας: NDP


Διαβαστε Ακομη

Η Αξεπέραστη Καταξίωση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας του 1821

Η συγκλονιστική αναφορά του Ανδρέα Λάμπρου στην αναπόφευκτη απώλεια που τον σημάδεψε – ‘Ήξερα ότι θα συμβεί’