Η Πάολα εκρήγνυται επί σκηνής για το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο: Ταράζει το κοινό με τον οργισμένο λόγο της!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια την Παρασκευή το βράδυ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυσάρεστο συμβάν.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί της Πέμπτης (6/6) η είδηση ότι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μπει ξαφνικά λουκέτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακολούθησε, υπήρξαν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για έντονη ηχορύπανση, με την Αστυνομία να προβαίνει επανειλημμένα σε συστάσεις αλλά και σε συλλήψεις.

Ακόμη, το θέμα είχε αναλάβει και η Εισαγγελία, ενώ επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Πάολα: Ξαφνικό λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη

Επομένως, την επόμενη Τρίτη (11/6) το νυχτερινό κέντρο Catalaya θα κλείσει, με την Πάολα και τον Ηλία Καμπακάκη να κάνουν τις τελευταίες τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 του μήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια την Παρασκευή το βράδυ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυσάρεστο συμβάν από τη σκηνή του κέντρου, συζητώντας με τους θαμώνες για το θέμα της ηχορύπανσης.

«Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο αφότου εμφανίστηκε στη σκηνή. Όταν ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατά», η Πάολα του απάντησε στα… γαλλικά: «Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…».

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει: Ανατροφοδοτώντας την τηλεοπτική σεζόν

Νίκος Αποστολόπουλος αποκαλύπτει την επιρροή του Στέφανου Κασσελάκη: Τον σύγκρισε με τον Τάιλερ και τη Μις Τουρισμό