Η περιπέτεια της Δέσποινας Βανδή στο νοσοκομείο: Κρίση πανικού και αίσθηση καρδιακού επεισοδίου

Λέγοντας ότι “μου έρχεται έμφραγμα” από το άγχος μου, αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “After Dark” στο OPEN. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση να εμπλακεί στον χώρο της τηλεόρασης και τους αρχικούς της φόβους αποκαλύπτοντας πως… έφτασε μέχρι και το νοσοκομείο στο πρώτο επεισόδιο του The Voice!

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή τόνισε πως “τηλεόραση με φοβούσα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Σε συνεντεύξεις, όταν ήμουν με αγαπημένα πρόσωπα, δεν είχα πρόβλημα να συνομιλήσω, αλλά την πρώτη φορά που με κάλεσαν να παρουσιάσω τη Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, επειδή ήμασταν live, θυμάμαι το εξής. Έπρεπε να βγω από τον πάνω όροφο τραγουδώντας, ακούγοντας στο αυτί μου “σε πέντε, τέσσερα”, σε αυτά τα δευτερόλεπτα όπως ήμουν όρθια έλεγα “θα λιποθυμήσω τώρα! Ωραία, θα λιποθυμήσεις, κάν’ το όσο πιο χαριτωμένα μπορείς σαν να είναι χορογραφία”. Είχα πολύ άγχος”.

“Το ίδιο και στο Voice, όταν ξεκινήσαμε. Πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο, εκείνη την ημέρα, ένιωθα σαν να κάνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις! “Μου έρχεται έμφραγμα” έλεγα, από το άγχος μου. Δεν το ξέρουν πολλοί αυτό. Προφανώς είχα πάθει κρίση πανικού και έλεγα “πως θα φανώ τώρα στον κόσμο; Θα τους αρέσω; Θα ξενερώσουν;”. Θυμάμαι τότε πάλι τον Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο κάναμε πολλή παρέα εκείνο το διάστημα, που μου έλεγε “ρε συ Δέσποινα, είναι τόσο ωραίο να δει και ο κόσμος πως είσαι στην κανονικότητά σου εκτός σκηνής”. Ήμασταν πιο χαλαρά τότε και παίζαμε παιχνίδια”.

“Υπήρχε ένα μέτρο μέσα μου που τότε δεν το γνώριζα, στις τοποθετήσεις μου και στο πως μπορούσα να επικοινωνήσω τόσο με τους διαγωνιζόμενους όσο και με το κοινό” πρόσθεσε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή σε όσα μοιράστηκε με τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άντζελα Γκερέκου: Η ανάγκη της να γίνει ηθοποιός, σύμφωνα με τον Στέφανο Κυριακίδη

Λουκία Πιστιόλα: Η απόφασή μου να τελειώσω την τηλεοπτική μου καριέρα με τις Ψυχοκόρες