Η πίστη της Μαρίας Καρλάκη στο Θεό και την Παναγία: Η απουσία του πατέρα του παιδιού της

Αυτό που πέρασα, δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο μου εχθρό! Πέρασα κάτι πάρα, μα πάρα, πολύ δύσκολο» εξομολογείται η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε, ωστόσο, για την προσωπική της ζωή εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και ευγνωμονεί τον Θεό για την απουσία του πατέρα του παιδιού της από την ζωή της ίδιας αλλά και του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καρλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εν έχω πληγωθεί καθόλου που δεν υπάρχει επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού μου. Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία! Που, από τη στιγμή που είναι έτσι όπως είναι, αυτό το πράγμα που λέγεται άνθρωπος δεν είναι στη ζωή μας».

«Δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά ούτε σε μένα αλλά ούτε και στον γιο μου. Αν είχα δηλαδή τέτοια συμπεριφορά συνέχεια, θα πέθαινα από αρρώστια, δεν γίνεται. Γλίτωσα από την εντατική στο παρά πέντε. Θέλω να πω ότι με γλίτωσε που δεν ήρθε στη βάφτιση, μεγαλώνω το παιδί μου με ηρεμία».

«Όταν αναγνωρίζεις κάτι, πρέπει να τηρείς και τις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορούσε να τηρήσει οικονομικά τις υποχρεώσεις γιατί δεν έχει πληρώσει ούτε τη γέννα! Δεν μπορούσε, όλα καλά, δεν πειράζει. Μπορεί και να μην μπορεί ο άνθρωπος. Νομίζω πως, αυτό που πέρασα, δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. Πέρασα κάτι πάρα, μα πάρα, πολύ δύσκολο και δοξάζω τον Θεό κάθε μέρα που δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαρία Καρλάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Διαβάστε Ακόμη

Η δραματική εμπειρία της Αιμιλίας Υψηλάντη με την ανεργία

Ευρωεκλογές 2024: Η επίδραση του ΑΝΤ1 και η φωνή του Λάκη Λαζόπουλου