Η πορεία της Μελίνας Ασλανίδου: Απροσδόκητες δυσκολίες και αντίστοιχες νίκες

“Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε δάσκαλος μου, ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και μαζί του γύρισα όλο τον κόσμο” θυμάται η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών της συναυλιών. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην καλλιτεχνική της διαδρομή καθώς και τη στήριξη που έλαβε και λαμβάνει από τις γυναίκες.

Εσύ έχεις αισθανθεί στήριξη από γυναίκες;

Φυσικά. Με έχουν υποστηρίξει, όπως κι εγώ εκείνες. Έχουν σταθεί δίπλα μου πολλές φίλες μου. Έχω εισπράξει αλληλεγγύη από τις γυναίκες. Είμαι τυχερή και σε αυτό το κομμάτι.

Ήταν εύκολα τα πράγματα σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής σου διαδρομής;

Ήμουν ένα κορίτσι που ήρθε στην Αθήνα μόνο του για να φτιάξει τη ζωή του. Σαφώς ο δρόμος δεν ήταν ροδοστόλιστος. Ούτε άνοιγαν όλες οι πόρτες η μία μετά την άλλη. Θα σταθώ όμως στο ότι αισθάνομαι τυχερή γιατί η οικογένεια στην οποία μπήκα με το «καλημέρα σας» στην Αθήνα ήταν κορυφαία στη χώρα μας. Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε τεράστιος δάσκαλος μου. Ήταν το πρώτο σπίτι που με υποδέχθηκε. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και μαζί του γύρισα όλο τον κόσμο. Ήταν μια πολύ ισχυρή βάση για να συνεχίσω και να συνεργαστώ με όλα μου τα είδωλα. Νιώθω απόλυτα ευλογημένη.


Διαβαστε Ακομη

Αναταράξεις στο MasterChef με τη δραματική διπλή αποχώρηση στον ημιτελικό

Survivor: Αποχώρηση με άνεση – Ο παίκτης που πέταξαν στον τάκο