Η πρόκληση του Δημήτρη Τσιόδρα στα 16: “Εγχείρηση καρδιάς για την επίλυση του προβλήματος”

“Είχα γεννηθεί με πρόβλημα μεσοκοιλιακής επικοινωνίας, πήγε καλά η εγχείρηση και μετά δεν είχα προβλήματα” δηλώνει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Με αφορμή την υποψηφιότητα με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 2024, ο Δημήτρης Τσιόδρας παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος σε νεαρή ηλικία όσο και η σύζυγος του.

Ποια η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν δύο. Η πρώτη όταν στα 16 μου χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση καρδιάς, επειδή είχα γεννηθεί με ένα πρόβλημα μεσοκοιλιακής επικοινωνίας και κάποια στιγμή έπρεπε αυτό το πρόβλημα να λυθεί, σε μικρή ηλικία. Έκανα εγχείρηση, πήγε καλά και στη συνέχεια δεν είχα προβλήματα. Η δεύτερη όταν η γυναίκα μου, λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου μας, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους. Ευτυχώς, και στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα πήγαν καλά.

Με τη σύζυγό σας είστε πολλά χρόνια μαζί. Υπάρχει μυστικό για τη σχέση σας;

Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 42 χρόνια. Το μυστικό της μακρόχρονης σχέσης για μένα είναι να μην αφήνεις ποτέ τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σε καταπιεί. Και να μην «πνίγει» ο ένας τον άλλον σε μια σχέση. Να του αφήνει χώρο να κάνει πράγματα που θέλει. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο, στη Νομική, σε κάποια εκδήλωση. Και από τότε είμαστε συνεχώς μαζί. Έχουμε δύο παιδιά και πορευόμαστε με αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε Ακόμη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει: Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η δάσκαλός μου στην τηλεόραση

Η Έλενα Χαραλαμπούδη αποκαλύπτει: Έχω χάσει τον χρόνο και τη μέτρηση