Η πρόταση για δοκιμαστικό 5×5 που απορρίφθηκε από τον Θανάση Τσαλταμπάση

«Είχα κλείσει στα Σύρματα της ΕΡΤ, είχα και το θέατρο…», λέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και η Σοφία Μανουσακίδου συνομίλησε με τον Θανάση Τσαλταμπάση. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση, τις συζητήσεις που κάνει και το παιχνίδι 5×5.

«Το καλοκαίρι θα είμαι σε περιοδεία και το γεγονός ότι θα λείπω από το παιδί μου είναι λίγο δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται, όπως και η δουλειά. Είναι μια δουλειά που αγαπάμε και απολαμβάνουμε ακόμα και μέσα στην κούραση και τις ανησυχίες», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Επιπλέον, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης τόνισε: «Συμμετέχω σε διάφορες συζητήσεις στην τηλεόραση, αλλά θέλω να είναι θέματα που με εμπνέουν και με κάνουν να νιώθω δημιουργικός. Δεν συμμετέχω απλά για να υπάρχω. Μου έχουν γίνει προτάσεις για τηλεπαιχνίδια, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχω πάει σε δοκιμαστικά».

«Μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό για το 5×5, αλλά δεν προλαβαίνω λόγω των υποχρεώσεών μου στα Σύρματα της ΕΡΤ και στο θέατρο. Επιπλέον, η σύζυγός μου ήταν έγκυος τότε και δεν ήθελα να εμπλακώ σε πολλές υποχρεώσεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός.Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αλήθεια πίσω από τις υπερβολές

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλώντας τον Πέτρο “Τζιμ Μόρισον”