Η σημασία της ψυχικής υγείας στην ανάκαμψη: Η εξομολόγηση του Αλέξη Γεωργούλη

“Δεν κατηγορούμαι για καμία πράξη και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη”.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει για την ενασχόλησή του με τα κοινά εν όψει των Ευρωεκλογών. Σε συνέντευξη με τη Σάσα Σταμάτη για το Secret, αποκαλύπτει πως είχε σκεφτεί τη δημιουργία ενός νέου κόμματος.

“Ήθελα να δημιουργήσω ένα κόμμα με βάση τον πολιτισμό, κάτι που πιστεύω ότι χρειάζεται η κοινωνία, όχι μόνο για την ελεύθερη έκφραση σε θέματα που παραμελούμε, αλλά και για τη γέφυρα των πολιτικών, με στόχο το καλύτερο για την πλειονότητα της κοινωνίας”, δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να συνεργαστεί με το Πράσινο Κίνημα, το οποίο μοιράζεται πολλές από τις ανησυχίες και τις προτεραιότητές του.

Ο γνωστός ηθοποιός επισημαίνει ότι θέλει να είναι ένας άνθρωπος χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και πιστεύει ότι η πολιτική πρέπει να είναι συμπεριληπτική.

Σχετικά με την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης που υπέβαλλαν εναντίον του, ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει ότι δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση από τότε που του γνωστοποιήθηκε η καταγγελία.

Τέλος, ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στήριξαν και του έδωσαν δύναμη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η Καλομοίρα ανοίγει την καρδιά της για τον πατέρα της: Το παράπονο της

Νίκος Μάνεσης αποκαλύπτει: Το αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι