Η Super Κική αποκαλύπτει τη συμπεριφορά των ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια

“Κάποιες φορές αναρωτιέμαι ποιον εξυπηρετούν όλοι αυτοί. Τον εαυτό τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει”.

Με μια σειρά από video-stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική εκφράζει την αγανάκτησή της για το περιστατικό έξω από τα δικαστήρια ανάμεσα σε εκείνη και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν. Η γνωστή influencer χαρακτηρίζει “τρελούς” τους δημοσιογράφους που ήθελαν να της αρπάξουν μια δήλωση σχετικά με τη δικαστική της διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Εκτίναξη με την Super Κική και τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια: “Βλέπω τον κ. Τσαγκρίδη με την κ. Μπάρκα”

“Χθες με πήραν όλοι οι δημοσιογράφοι. Τους είπα ότι δεν έχω σκοπό να πω κάτι, δε θα μιλήσω, ότι το θεωρώ γελοίο το γεγονός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Τους είπα να ασχοληθούν με κάτι πραγματικά σημαντικό και αν δεν θέλουν να παίξουν κάτι δραματικό, να παίξουν κάτι διασκεδαστικό αλλά που να έχει νόημα”, δηλώνει η Super Κική για το επεισόδιο.

“Μου λένε, ‘ρε Κική, κάνεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και κάνουν 7-8 τη μέρα και λένε ότι πήγαν καλά, είναι λογικό αν κάνεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ’. Λέω όχι, δεν θέλω. Τέλος πάντων, με κυνηγούν στο δικαστήριο, κάνουν σαν τρελοί. Λες και έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο. Τέτοια φάση. Και μετά, θέλουν να βγουν κι από πάνω, ότι είναι δουλειά. Αυτό δεν είναι δουλειά, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό.

Μεταξύ μας όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν γνωρίζει, ότι όλα είναι ένα θέατρο. Εξοργισμένοι όλοι, τι έχει συμβεί στην Ελλάδα. Δεν σέβονται τον κόσμο λίγο ρε. Οι άνθρωποι που τους παρακολουθούν έχουν πραγματικά προβλήματα και χρειάζεται να ξεφύγουν λίγο. Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν ο Μαυρίκιος και η Σούπερ Κική. Πόσο μάλλον ο Μαυρίκιος”, προσθέτει η γνωστή influencer.

“Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Και μετά, ήρθαν όλοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς κάμερα, και μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό. Για να δείτε τι γίνεται. Και τους λέω, ‘ρε παιδιά, με ποιο στομάχι την κάνετε αυτή τη δουλειά;’. Πρέπει να έχεις στομάχι. Αναισθητοι άνθρωποι με τα μικρόφωνα. Ντροπή αλήθεια.

Εν τω μεταξύ λέει ο Λιάγκας, από τα αποσπάσματα που είδα, ‘είχαμε εμείς την έκρηξη της Σούπερ Κικής’, και έχει στείλει το ίδιο συνεργείο. Δηλαδή, κάποιες φορές αναρωτιέμαι ποιον εξυπηρετούν όλοι αυτοί. Τον εαυτό τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να βγάζουν το ψωμί τους. Αλλά, μέσα από την καρδιά μου, δεν είμαι καμία σοφή γριά, αλλά όσο πιο τίμια το βγάζεις, τόσο πιο καλά σε πηγαίνει.

Όσο έχεις στομάχι και αντέχεις να κάνεις κομμάτια για να βγάζεις λεφτά, τόσο θα είσαι δυστυχισμένος, όσα και να επιτύχεις στη ζωή σου”, καταλήγει η Super Κική για το θέμα.

MasterChef: Ο Παίκτης που Θα Προκριθεί Απευθείας στον Τελικό

Το μυστικό παρασκήνιο της Αναστασίας Τερζή για τον τίτλο της TV Queen: Θα το αποκαλύψει;