Η συγκινητική ανάμνηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Ολυμπιακό

Όσα είπα αφιερώνονται στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ έζησαν συγκλονιστικές στιγμές» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με κόκκινα στην εκπομπή της, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού εναντίον της Φιορεντίνα στο Conference League.

«Ποιες στιγμές ζήσαμε, Χριστέ μου. Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Αυτά που μεγαλώνοντας σε ένα κόκκινο σπίτι άκουγα από μικρό παιδί… Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού!» ανέφερε ενθουσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε για το πώς το έζησε η οικογένειά της χθες:

«Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να ζήσει αυτές τις στιγμές που θα αφηγείται στα παιδιά του. Εύχομαι όλα αυτά να είναι μόνο η αρχή! Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ έζησαν συγκινητικές στιγμές. Έκλαιγαν πραγματικά και έκλαιγα και εγώ με τη χαρά τους περισσότερο».Η πρώτη αντίδραση του Μητροπολίτη για το Ευαγγέλιο που δεν διαβάστηκε στην κηδεία της 17χρονης

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη: Η Ελένη Μενεγάκη τον προέτρεψε να βρει δουλειά