Η συγκινητική ιστορία του Δημήτρη Λάλου: Ο άνθρωπος που συγχέουν με τον Μαθιό

Ο Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει ότι προσπαθεί να ενσωματώσει τη ζωή του στους ρόλους, αλλά ποτέ δεν επιτρέπει στον ρόλο να εισέλθει στη ζωή του

Ο Δημήτρης Λάλος συμμετείχε ως καλεσμένος του Σταύρου Θεοδωράκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στον Alpha, μαζί με τους άλλους συντελεστές του Σασμού. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε το μυστικό για τη σωστή προσέγγιση ενός ρόλου!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σταματάω σε ένα φανάρι και μια γυναίκα από την Αφρική μου λέει σε άψογα ελληνικά: «Δεν είσαι στην Κρήτη; Είμαι φανατική θεατρόφιλος και σε αγαπώ, εσένα και τον παπά Μιχάλη». Πολλοί νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός όταν με βλέπουν στον δρόμο».

Συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθώ να ενσωματώσω τη ζωή μου στους ρόλους, αλλά ποτέ δεν επιτρέπω στον ρόλο να εισέλθει στη ζωή μου. Ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, χάνεις τον εαυτό σου και δεν ξέρεις ποιος είσαι».

Τέλος, πρόσθεσε: «Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι για να μπορείς να μεταμορφωθείς σε κάποιον άλλον. Αυτό είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη προσέγγιση στον ρόλο».

Διαβάστε περισσότερα στο


Διαβάστε Ακόμη

Ο αποκλεισμός από το MasterChef: “Τα χτυπήματα της ζωής”

Λάκης Γαβαλάς αποθεώνει τον Γιώργο Μαζωνάκη: Μια πρότυπη οικογένεια