Η συγκινητική ιστορία του Τάσου Ιορδανίδη: Από τον πατέρα μου στο θεατρικό χάρτη

Ο Τάσος Ιορδανίδης θυμάται τις συμβουλές που έλαβε, να “μεγαλώνει αφηρημένα” αρχικά, με μεγάλη εκτίμηση για αυτή την ατάκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος του Κώστα Τσουρού την Κυριακή μεσημέρι, με αφορμή την τρίτη σεζόν της «Γης της ελιάς» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα προσεκτικά βήματα που έχει κάνει στην καλλιτεχνική του διαδρομή και τη σημαντική συνεργασία που είχε με ανθρώπους του χώρου.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: “Έχω φτάσει στα 41 από τα 42 μου και χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Νίκο Γαλανό στην ‘Γη της ελιάς’ και να είμαι ο γιος του. Είναι ενδιαφέρον πώς έρχονται τα πράγματα καμιά φορά.”

“Έχω την τύχη να έχω εργαστεί με ανθρώπους που δεν ήταν μόνο καλλιτέχνες, όπως ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου, που μας παρέχουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε την τέχνη μας στο θέατρό τους. Από αυτούς μπορείς να μάθεις πολλά σημαντικά πράγματα”, πρόσθεσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τέλος, ανέφερε: “Από τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο έχω κρατήσει τις συμβουλές που μου έδινε. ‘Να μεγαλώνεις αφηρημένα’ μου έλεγε πολύ συχνά. Αυτή η ατάκα ήταν πολύ σημαντική για μένα και με έβγαλε σε ένα θεατρικό χάρτη”.

Ανεπανόρθωτη αντίδραση της ΕΡΤ: Η ρεπόρτερ “καβάλησε” στο μούτσο

Ο Στέφανος Κασσελάκης: Ένας φυτευτός που κάνει τρύπες στο νερό