Η συγκλονιστική αναφορά του Ανδρέα Λάμπρου στην αναπόφευκτη απώλεια που τον σημάδεψε – ‘Ήξερα ότι θα συμβεί’

Η τελευταία συνάντηση του Andrew Lambrou με τη γιαγιά του: “Κυνήγα την επιτυχία”

Ήταν η τελευταία μέρα που την έβλεπα. Μου είπε: Ανδρέα μου, κυνήγα την επιτυχία.

Τον Andrew Lambrou συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη για τις ανάγκες του Happy Day. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια της γιαγιάς του, που του στοίχισε ιδιαίτερα, και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν την είδε για τελευταία φορά στο νοσοκομείο.

«Ως παιδί ήμουν ένα παχουλό παιδί, η γιαγιά μου με τάιζε και αγαπούσα το φαγητό. Ήμουν ένα μικρό αγόρι που του άρεσε να ανεβαίνει στη σκηνή σε γιορτές του σχολείου και να τραγουδάει. Υπήρχαν πολλοί που με ενθάρρυναν να το κάνω και κάποιοι που δεν με ενθάρρυναν. Μου έλεγαν: σκάσε», περιγράφει ο Andrew Lambrou.

«Όμως η οικογένειά μου, οι γονείς και οι παππούδες μου με υποστήριξαν, γι’ αυτό και είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Είμαι ευγνώμων για αυτό», επισημαίνει ο τραγουδιστής.

«Ήξερα ότι αυτό θα συμβεί, γιατί η γιαγιά μου νοσούσε από καρκίνο. Σχεδίαζα να έρθω στην Ελλάδα, για να προωθήσω την καριέρα μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να το κάνω αυτό», εξομολογείται ο Andrew Lambrou για τον θάνατο της αγαπημένης του συγγενή.

«Γνώριζα ότι θα την έχανα και την ημέρα πριν την πτήση μίλησα μαζί της και με την οικογένειά μου, ήταν μία πολύ συναισθηματικά φορτισμένη μέρα. Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μέρα που την έβλεπα. Μου είπε: Ανδρέα μου, κυνήγα την επιτυχία, κάνε ό,τι χρειάζεται να κάνεις και μην χάνεις την ευκαιρία. Είναι κάτι με το οποίο θα ζω για πάντα», περιγράφει χαρακτηριστικά.

«Ξύπνησα στις 4 τα ξημερώματα και έκανα βίντεοκλήση με την οικογένειά μου. Έβλεπα σε live μετάδοση την κηδεία της γιαγιάς μου. Ήμουν στα Κύθηρα τότε. Η ζωή συνεχίζεται και η γιαγιά μου θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», υπογραμμίζει ο Andrew Lambrou.

«Οφείλω πολλά στα γιαγιά μου. Αν δεν ήταν εκείνη, πιθανόν δεν θα είχα εκπροσωπήσει ποτέ την Κύπρο στη Eurovision, γιατί η γιαγιά μου μετέφερε όλες τις παραδόσεις από την Κύπρο στην Αυστραλία», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Andrew Lambrou.

Διαβαστε Ακομη

Η πάλη της Παναγιώτας Βλαντή με τους δικούς της δαίμονες: Η απόδειξη της έξυπνης και καλής ηθοποιού

Οι δύο λόγοι που με έπεισαν να συμμετάσχω στο Dragons Den