Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι: “Το ανατριχιαστικό μυστικό πίσω από τον θάνατο του πατέρα μου”

“Όταν με κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι και έλεγαν ότι δεν τους μίλησα, πήγαινα στην κηδεία”.

Μια εξομολογητική και ανοιχτή συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι στο Lifo και στον κ. Hulot. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που φέτος εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το “Ζάρι”, μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της, μόλις 40 ημέρες πριν τον μεγάλο διαγωνισμό στο Μάλμε.

“Ο πατέρας μου πέθανε και πήγαμε στην Κομοτηνή, γιατί δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα – τότε που με κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι και έλεγαν ότι δεν τους μίλησα, πήγαινα στην κηδεία, σε ένα νεκροταφείο που είναι μακριά. Ο πατέρας μου θάφτηκε εκεί, δεν είναι στην Αθήνα και δεν μπορώ να τον επισκεφτώ αύριο, αν θέλω”, δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

“Και ενώ σκέφτομαι ότι είναι εκεί, μακριά, μόνος του – με έχει στοιχειώσει αυτή η σκέψη και αυτή η εικόνα – ξαφνικά κοιτάζω δίπλα του και βλέπω πάρα πολλούς τάφους με την ίδια ημερομηνία θανάτου: “26/5, Συρία”. Ήταν άνθρωποι που πνίγηκαν σε ναυάγιο και τους μετέφεραν όλους εκεί, σε κάποιους τάφους μισό μέτρο. Κοιτάζω από την άλλη, “9/1, Αφγανιστάν”, άνθρωποι που πνίγηκαν σε άλλο ναυάγιο”, περιέγραψε η τραγουδίστρια και σοκαρίστηκε.

“Δεν ξέρω αν με έχει στοιχειώσει περισσότερο η εικόνα του πατέρα μου, που εμφανίζεται κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, ή αυτό που συνέβαινε δίπλα του. Είναι ο πατέρας μου εκεί, μακριά, για χ ψ λόγους, με ένα κάρο άλλους ανθρώπους που τους έχουν “γκρουπάρει” και αυτούς εκεί πέρα, μακριά. Κάπως το τραγούδι μου “Αχ Θάλασσα” για μένα είναι αυτή η εικόνα”, παραδέχτηκε η Μαρίνα Σάττι.Συγκινητική ανάρτηση της Έλλης Στάη για τον χαμό του Τάσου Μπιρσίμ: Η δυναμική έκφραση της απώλειας

Αβεβαιότητα για το μέλλον της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, αποκαλύπτει η Ματίνα Νικολάου