Η Συγκλονιστική Αποκάλυψη του Ηλία Μαμαλάκη για την Βέφα Αλεξιάδου: “Όλοι την εγκατέλειψαν”

“Κάλεστε όλο τον κόσμο της μαγειρικής και κανείς δεν παρευρέθηκε, αυτό για μένα δεν είναι αποδεκτό”, εξηγεί ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια εκ βάθους συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος μας σεφ αναφέρθηκε τόσο στην περιπέτεια που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του όσο και στη συνάδελφό του, Βέφα Αλεξιάδου.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης δήλωσε ότι “πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο, επιτυχώς θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως πάντα ήμουν”.

“Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και υπέφερε πολύ στη ζωή της. Να χάσεις δύο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολο. Επέζησε με μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πολύ σημαντικό, τα απομνημονεύματά της, και παρουσίασε στην Αθήνα. Εγώ, που δεν είχα πολλή σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Αλλά από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής που είχε προσκληθεί όλος, κανείς δεν παρευρέθηκε και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο”.

Επίσης, σε άλλο σημείο στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγαζί της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, ο Ηλίας Μαμαλάκης παραδέχθηκε ότι “με το ντοκιμαντέρ ‘Μπουκιά και συχώριο’ επισκέφτηκα πολύ όμορφα μέρη, αλλά θα ήθελα να κάνω ένα ακόμα, γιατί δεν μπορείς να καλύψεις ένα νησί μέσα σε 45 λεπτά”.

Συγκλονιστική εμπειρία για τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή – Η ανατριχιαστική περιπέτεια στον Ειρηνικό Ωκεανό

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γιατζόγλου: Η απίθανη εμπειρία με τη γυμνή φωτογράφιση που δεν έζησε ποτέ