Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της 28χρονης Κυριακής που συγκλόνισε το Πρωινό

“Θέλω να τη μυρίσω, χάνω την μυρωδιά της. Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου την στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό…”

Συγκλονίζει η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου. Τα λόγια της μάνας στο Πρωινό ραγίζουν καρδιές…

«Κάθε πρωί θέλω να της στείλω ένα μήνυμα, να της λέω, «καλημέρα». Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου εκεί, στο τηλέφωνό της, να την πάρω τηλέφωνο, πολλές φορές… Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα πήγαινα σε εκείνη την Κυριακή που είχα πάει στο σπίτι της και μου έφτιαξε καφέ. Ήταν ο πιο ωραίος καφές που είχα πιει ποτέ στη ζωή μου.

Θέλω να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει για το παιδί της! Καμία άλλη μάνα! Πονάει πολύ…

Θέλω να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω… Να τη μυρίσω θέλω, χάνω την μυρωδιά της. Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου την στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό…

Το πρώτο πράγμα που αναγνωρίζεις όταν γεννιέται ένα παιδί, που στο δίνουν στην αγκαλιά σου, είναι η μυρωδιά της. Η μυρωδιά της και το κλάμα της. Αυτά δεν θέλω να τα ξεχάσω ποτέ.

Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω «το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα». Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τη βοηθήσει;», αναρωτιέται η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, για αρκετή ώρα στο Πρωινό, οι συνεργάτες της εκπομπής παρέμειναν «παγωμένοι», δίχως να αρθρώσουν λέξη.

«Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λιάγκας


Διαβαστε Ακομη

Νίκος Γκέλια: Η συγγνώμη προς τον Viggo Mortensen για το παραδεκτό λάθος μου

Η κόντρα Βασάλου – Χατζίδου: Η αλήθεια πίσω από τα αποσπάσματα της εκπομπής