Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ρένου Χαραλαμπίδη: Τα δάκρυά μου έξω από τις αίθουσες, η εγκατάλειψη των σχεδίων μου

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης θυμάται την ταινία που δεν κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση που ελπιζε. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, αναφέρθηκε στην αποτυχία της ταινίας “Φτηνά τσιγάρα” που κυκλοφόρησε 20 χρόνια μετά τη γέννησή της. Ο ηθοποιός αναφέρει πως οι κριτικοί είδαν την ταινία, της έβαλαν ένα αστεράκι και κάτι κουτάκια και μετά την αγνόησαν.

Ωστόσο, ο Χαραλαμπίδης εξηγεί πως η ψηφιακή επανάσταση άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε νέα ευκαιρία στην ταινία του. Αν και τότε ήταν εκτός εποχής, η δυνατότητα πρόσβασης στο YouTube άνοιξε νέους ορίζοντες. Ο ίδιος αναφέρει πως μπορεί η αποτυχία της ταινίας να τον έκανε να αλλάξει πορεία στην κινηματογραφική του καριέρα, αλλά η εμπορική επιτυχία άλλων ταινιών του τον έκανε να εγκαταλείψει τα σχέδιά του για το “Φτηνά τσιγάρα”.

Ο Χαραλαμπίδης παραδέχεται πως η αδυναμία του κοινού να υποστηρίξει την ταινία του ήταν ένα από τα κύρια αίτια της αποτυχίας της. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δεν μετάνιωσε για την εμπορική κατεύθυνση που ακολούθησε στη συνέχεια, αφού βρήκε επιτυχία σε άλλα είδη ταινιών. Η εμπειρία αυτή, όπως λέει, τον βοήθησε να καταλάβει τη σημασία του κοινού στην τελική αξιολόγηση μιας ταινίας.

Η άγνωστη μάχη της Ελεονώρας Μελέτη: Ο αγώνας με τον εαυτό και τον κόσμο

Ο Αγώνας της Ελεονώρας Μελέτη ενάντια στο Μπούλινγκ και τις Απειλές από Ακροδεξιούς