Η συγκλονιστική μαρτυρία της δικηγόρου του Ηλία Μίχου στο TLive: “Κατάρες και απειλές για το παιδί μου και την υγεία μου”

Κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα. Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό.

Η καταδίκη του Ηλία Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού αποφάσισε η Δικαιοσύνη τις προηγούμενες ημέρες και η δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου. Η κυρία Κουρτέση αναφέρθηκε στην υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση πανελληνίως, απασχολώντας την κοινή γνώμη.

«Δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στη φυλακή κι επιστρέφουν ως καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό. Πήγα να δω σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο τον κατηγορούμενο πριν την απαγγελία της απόφασης επί της ενοχής. Όποιος κι αν είναι, είναι ένας κρατούμενος», ανέφερε αρχικά η κυρία Κουρτέση στην Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Τρίτης (2/4).

«Συζητήσαμε και κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα, γιατί ο σύζυγός μου είναι στην ηλικία του και η κόρη μου στην ηλικία του κοριτσιού από τον Κολωνό. Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό και του τόνισα ότι μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί. Αν ήταν μαστροπός, γυναίκα, κι αν ήσουν εγώ και εξέδιδες την κόρη σου, δε θα είχα τίποτα να πω για σένα», συμπλήρωσε η γνωστή δικηγόρος στην κάμερα του Alpha.

«Ο κόσμος μάς ακούει και εισπράττω κατάρες, προσβολές, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου, να βγάλω καρκίνο εγώ, ο σύζυγός μου, η κόρη μου… Δέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου», παραδέχθηκε μεταξύ άλλων στη συνέχεια η κυρία Κουρτέση.«Μούδιασαν» Μασούτης, Lidl & MyMarket: Η κίνηση του Σκλαβενίτη που τελειώνει τον ανταγωνισμό στα σούπερ μάρκετ

Το 2Night Show: Συνάντηση με τον Χρήστο Μαλάκη και τη Μαρία Θωμά στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου