Η συγκλονιστική μαρτυρία της Λιάνας Κανέλλη: Τα δύο αυτά με έλιωσαν

Κάπνιζα 4 πακέτα την ημέρα. Με διασωλήνωσαν και μπήκα 10 μέρες στη ΜΕΘ, ενώ εγώ έλεγα να μην με διασωληνώσουν και ευτυχώς δεν με άκουσαν» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ήταν καλεσμένη σήμερα στο Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Εμένα με έσωσε ότι πήγα στο νοσοκομείο αμέσως. Έπαθα πνευμονία από αμέλεια και γι’ αυτό θυμώνω πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο αλλά το αμέλησα. Πάω Πρωτοχρονιά κάπου και παθαίνω πνευμονία από πνευμονιόκοκκο. Έκανα 39 πυρετό και ένιωθα δυσφορία στην αναπνοή. Πήρα τη γιατρό μου και μου είπε “έλα στο νοσοκομείο” να κάνουμε εξετάσεις, δεν είσαι 25 ετών. Έλα όμως που μαζί με την πνευμονία κόλλησα και Συγκυτιακό Ιό στις 3 Ιανουαρίου. Μαζί τα δύο αυτά με λιώσανε. Μπήκα Τετάρτη στο νοσοκομείο, την Παρασκευή έχουν ελέγξει την πνευμονία, ήταν κάτω δεξιά στον πνεύμονα.

Μπαίνω μέσα, όμως, και καταρρέω. Έπαθα βρογχόσπασμο. Οι βρόγχοι, δηλαδή, που δεν έχουν την ίδια ελαστικότητα επειδή είμαι καπνίστρια έκαναν ένα σπασμό και δεν ανάπνευσα ξανά» είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Κάπνιζα 4 πακέτα την ημέρα. Με διασωλήνωσαν και μπήκα 10 μέρες στη ΜΕΘ, ενώ εγώ έλεγα να μην με διασωληνώσουν και ευτυχώς δεν με άκουσαν. Δοκίμασαν να με σηκώσουν, άντεξαν τα νεφρά, η καρδιά και το συκώτι επειδή δεν πίνω. Αν έπινα, δεν θα ζούσα. Το λέω για να με ακούνε. Με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές. Δύο φορές ήταν σίγουρο ότι δεν… Γλίτωσα γιατί ήθελα και γιατί προσεύχομαι και γιατί με στήριξαν οι δικοί μου άνθρωποι. Όποιος μπει στη ΜΕΘ, έχετε εμπιστοσύνη. Δεν χάνεται ο άνθρωπος. Εγώ άκουγα τα πάντα στη ΜΕΘ, έβλεπα και πολλούς εφιάλτες. Τα έκανα πάνω μου όταν κατάλαβα τη διασωλήνωση. Σκέφτηκα, προσέξτε το παιδί μου, γιατί θα πεθάνω. Εμένα με έσωσαν οι άνθρωποι που με αγαπάνε, οι σύντροφοι που με αγαπάνε.Έχασα 14 κιλά μυϊκή μάζα. Όταν βγήκα από την εντατική για 2-3 μέρες δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου να ακουμπήσω το κινητό μου. Ήρθε το παιδί μου να το δω και έκρυβα το χέρι μου για να μην δει το τρέμουλο. Όταν είναι ο άνθρωπος στην ΜΕΘ να μην βγάζετε το άγχος σας πάνω του. Να τους λέτε θετικά πράγματα. Εμένα μου έλεγαν πόσο καλά είναι τα πράγματα, μου μιλούσαν για τον Παναθηναϊκό. Θυμηθείτε τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας. Εγώ άκουγα μουσική στο κεφάλι μου» εξομολογήθηκε η Λιάνα Κανέλλη.


Διαβαστε Ακομη

Η Όλγα Πηλιάκη αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το Survivor

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει: Ο Αλέξης Κούγιας ως χούλιγκαν