Η Συνταρακτική Μεταμόρφωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί μετά τα 40: Η Αλήθεια Πίσω από την Ομορφιά

\”Πρέπει όσες γυναίκες έχουμε βήμα, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους\” επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή τον δεύτερο κύκλο του First Dates στο STAR. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της εξηγώντας γιατί έχει απενοχοποιήσει πλήρως τα μπότοξ.

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείσαι πάντα όμορφη και λαμπερή; Εκτός του στιλ που είναι έμφυτο θαρρώ…

Είναι άλλο το στιλ, άλλο το να είσαι fashionista. Εγώ θεωρώ ωραία ντυμένες τις γυναίκες που έχουν καταλάβει ποιες είναι και περνούν ωραία μέσα στα ρούχα τους. Ως γυναίκα, που έχω περάσει τα θέματα υγείας με τον θυρεοειδή και άλλαζε το πρόσωπο μου, ταλαιπωρήθηκα. Βγήκα όμως νικήτρια μετά το χειρουργείο και είμαι χαρούμενη. Θα κάνω το μπότοξ μου, χωρίς ντροπή! Δεν απολογούμαι γι’ αυτό που κάνω για να νιώθω καλά.

Το παραδέχεσαι;

Μα είναι αστείο! Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά και πίνω νερό; Και σε πηγάδι με Evian να είχα γεννηθεί, η μούρη μετά τα 40 δεν κρατιέται! Δεν νιώθω ενοχές για τίποτα από αυτά! Πρέπει όσες γυναίκες έχουμε βήμα, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους…. Η γυναίκα πρέπει να είναι ευτυχισμένη χωρίς να δίνει σημασία σε κανέναν.


Διαβαστε Ακομη

Η συγκλονιστική ανακάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου: Ο τρόμος με το τεστ εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανοίγει τις πόρτες του νέου πλατό της Tv Queen