Η συζήτηση μεταξύ Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά: Πόσο παραδοσιακή είσαι;

“Γιατί έχεις τόσα νεύρα με αυτό το θέμα; Θα έπαιρνες διαζύγιο ύπνου;”

Συζήτηση για τον ύπνο μεταξύ των ζευγαριών και πως αυτός μπορεί να τα οδηγήσει σε ρήξη άνοιξαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο «Πρωίαν σε Είδον» της Παρασκευής (24/5). Οι δύο συνεργάτες εξέφρασαν τις απόψεις τους, με τον παρουσιαστή να απευθύνει προσωπικά την ερώτηση στη συνεργάτιδά του.

“Με δουλεύεις; Ασ’ το, παράτα το και ζήσε μόνος σου. Δεν είναι και υποχρεωτικό, δεν σου είπε κανείς να κάνεις σχέση”, είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

“Αν το σπίτι σου έχει δύο κρεβατοκάμαρες, φτιάξε τη δική σου κρεβατοκάμαρα και θα μπορέσεις να ζήσεις πολύ πιο αρμονικά. Περνώντας τα χρόνια, υπάρχει πολλές φορές μία δυσανεξία στις συνήθειες του ύπνου με τον διπλανό σου”, τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την πλευρά του.

“Μπορεί να καλυτερεύσεις τη σχέση ή να αποφύγεις να την επιβαρύνεις με κάτι τέτοιο χωρίς λόγο. Ο ύπνος είναι δικός σου. Οτιδήποτε συμβαίνει δίπλα σου και σε ενοχλεί δεν θέλεις να υπάρχει. Εδώ ακούς ηλικιωμένα ζευγάρια – και όχι μόνο – κάθε μέρα να παραπονιούνται”, συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

“Άρα ζήσε μόνος σου. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν βλέπεστε πουθενά αλλού. Δουλεύεις όλη μέρα. Αν κοιμάσαι και χωριστά, τότε τι; Για ένα δίωρο την έχεις τη σχέση;”, απάντησε η Τζένη Μελιτά. “Με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να σε εκνευρίζει ακόμη και το ότι σου κάνει λακκούβα στον καναπέ. Χάνει το ζευγάρι όλη την τρυφεράδα του”, προσθέτει.

“Γιατί έχεις τόσα νεύρα με αυτό το θέμα; Σου το έχουν ζητήσει; Είσαι παραδοσιακή γυναίκα; Θα παίρναμε διαζύγιο ύπνου;”, ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ να απαντά αρνητικά κάθετη.


Διαβαστε Ακομη

Γιώργος Μαζωνάκης: Αδιέξοδο στην αναζήτηση λύσης

Γιώργος Μαζωνάκης: Η σιωπή μεταξύ μητέρας και γιου για μήνες