Η βιασύνη της Αντωνοπούλου στις Ευρωεκλογές 2024: Κούφανε τους πάντες για τον ΣΚΑΪ

«Είναι και μακριά, έχετε τρία τέταρτα για να φτάσετε» σχολίασε, γελώντας, ο Παναγιώτης Στάθης στην αφοπλιστική ειλικρίνεια της Σοφίας Βούλτεψη.

Οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό του OPEN και στη μαραθώνια βραδιά για τις Ευρωεκλογές 2024 όταν και βρέθηκαν πλάι στην Εύα Αντωνοπούλου, ανάμεσα σε άλλους, η Σοφία Βούλτεψη και η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έμελλε να «παγώσει» τόσο την οικοδέσποινα όσο και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους και πολιτικούς στο πάνελ με την βιασύνη να ολοκληρώσει την τοποθέτηση της.

Ειδικότερα, η Εύα Αντωνοπούλου ρώτησε αν «έχει συμβεί πολλές φορές, κα. Βούλτεψη, 60 βουλευτές να μην ψηφίζουν ένα νομοθέτημα της κυβέρνησης; 60 βουλευτές, πότε; Να μην το ψηφίζουν εν ενεργεία υπουργοί και να παραμένουν στην κυβέρνηση; Έχει ξαναγίνει αυτό; Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει αυτό».

«Ένα λεπτό, δεν λέω αυτό» αναφώνησε τότε η Σοφία Βούλτεψη για να προσθέσει στην Εύα Αντωνοπούλου πως «προσπαθώ να πω κάτι και δεν με αφήνετε. Θα με αφήσετε;».

Ε.Α.: Πως δεν σας αφήνουμε; Εδώ έχουμε χρόνο, μην ανησυχείτε.

«Όχι, όχι! Δεν έχω εγώ! Είμαι και αλλού μετά! Παιδιά, σας παρακαλώ» απάντησε αιφνιδιαστικά η εκπρόσωπος της ΝΔ για να ξεσπάσει σε γάλια η Εύα Αντωνοπούλου και να αναρωτηθεί πως «Θέλετε να πάτε αλλού; Που θα βρείτε καλύτερα κα. Βούλτεψη;».

Και ενώ ξεκίνησε την τοποθέτηση της, η Εύα Αντωνοπούλου διέκοψε εκ νέου την Σοφία Βούλτεψη για να προσφέρει εκείνη μια επική ατάκα στην βραδιά του OPEN για τις Ευρωεκλογές 2024. «Ένα λεπτό! Τόσο δύσκολο είναι να μιλήσω; Έλα μωρέ Εύα, έχω ταξίδι για τον ΣΚΑΪ! Έλα βρε Εύα τώρα».

«Είναι και μακριά, έχετε τρία τέταρτα για να φτάσετε» σχολίασε, πνιγμένος εύλογα στα γέλια. ο Παναγιώτης Στάθης που βρισκόταν παρών στην εν λόγω τηλεοπτική στιγμή.

Όλγα Τρέμη: Η απολογία της για την απουσία της από το ΣΚΑΪ στις Ευρωεκλογές 2024

Λιάνα Κανέλλη: Τελευταία ενημέρωση για την υγεία της – Τι λένε οι γιατροί