Η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: Κανονική κατανόηση παρά ανύπαρκτη ομιλία

“Πάλεψε! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία”, είπε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη.

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, επικοινώνησε με την σύντροφο του γνωστού καλλιτέχνη, την Άννα Σταθάκη, η οποία την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

“Πάλεψε! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον”, είπε η Άννα Σταθάκη στη Βιβή Μπουγιούρα και το Happy Day.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή: “Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ”.

Η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα είπε στον αέρα του Happy Day: “Πριν λίγα λεπτά επικοινώνησα με την κυρία Σταθάκη και μας επικοινώνησε ότι ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και έχει και λιγάκι πυρετό.

Περιμένουν να κλείσει το πρώτο 24ωρο και έπειτα να ενημερωθούν από τους θεράποντες ιατρούς για τα περαιτέρω. Η ομιλία του, μας είπε, ότι εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά”.

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά: “Δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό”

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για τον Μικρούτσικο: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λόγια μας»