Η Ζήνα Κουτσελίνη ανατρέπει τον Δημήτρη Κουτσούμπα: Οργή για σεξισμό και εξευτελισμό

Έλατε τώρα σας παρακαλώ! Όχι ρε παιδιά! Και τα λέμε αυτά μέσα στη Βουλή, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο

Με αφορμή τη συζήτηση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση με το κύκλωμα που ωθούσε ανήλικες στην πορνεία, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε στον αέρα για τη δήλωση που έκανε προ ημερών ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ είχε πει πως «η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους».

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, την Τρίτη: » Ότι βγαίνει ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος μέσα στη Βουλή να μιλήσει γι’ αυτό το πράγμα, εγώ το θεωρώ αδιανόητο, σεξιστικό, εξευτελιστικό για τη γυναικεία υπόσταση. Δηλαδή, ένα κορίτσι όπως σπούδασα εγώ που δούλευα, έπρεπε να γίνω πόρνη για να μπορέσω να σπουδάσω σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο; Έλατε τώρα σας παρακαλώ! Όχι ρε παιδιά! Και τα λέμε αυτά μέσα στη Βουλή, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο»;

«Το να λες στα νέα παιδιά ότι αν θες να σπουδάσεις σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο θα πρέπει να περάσεις από το κρεβάτι κάποιου και να πληρώνεσαι γι’ αυτό, νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρή δήλωση. Δεν μπορεί να τρέχεις έναν άνθρωπο για ρατσιστικές δηλώσεις και αυτό να το προσπερνάς», δήλωσε ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απογοήτευση μιας συνεργασίας

Η αλήθεια για τη δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου, όπως την ερμήνευσε Φαίη Σκορδά