Ηλεία: Η αναζήτηση δικαιοσύνης για την άτυχη 11χρονη

Της έχω πει να κάθεται μέχρι τις 10 και μισή. Θα βρει πάντα τηλέφωνο αν περάσει η ώρα να με ενημερώσει ότι θα αργήσει

Η αγανάκτηση και η οργή τους εκφράζουν στην κάμερα του T-Live οι γονείς της 11χρονης Βάσως από την Ηλεία, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) και προκάλεσε πανελλήνιο σοκ.

«Της έχω πει να κάθεται μέχρι τις 10 και μισή. Θα βρει πάντα τηλέφωνο αν περάσει η ώρα να με ενημερώσει ότι θα αργήσει. Γι’ αυτό άρχισα να την ψάχνω μόνη μου όταν κατάλαβα ότι πέρασε η ώρα άρχισα να ψάχνω το παιδί μου. Πάω μέχρι τον πεθερό μου φωνάζω τίποτα. Έρχεται ο άντρας μου 11:10, λέω: Χρήστο ψάχνω τη Βασούλα δεν είναι πουθενά» περιγράφει η μητέρα της ανήλικης στην κάμερα του Alpha.

«Μπαίνω μέσα στο σπίτι δεν είδα που πήγε το κοριτσάκι μου. Η ξαδέρφη μου την είδε στη στάση προς το φαρμακείο. Πάει στο φούρνο κάθεται εκεί οι κάμερες που είδαμε την εντοπίζουν μέχρι τις 9:30 ώρα ήταν τα κουνάδια μου μεγάλα παιδιά. Την βλέπουνε να φεύγει», συμπληρώνει η τραγική μητέρα.

«Έρχεται ο ξάδερφος μου, ο δράστης, η παιδική μου φίλη και η νύφη τους. Η παιδική μου φίλη με ρωτούσε οι άλλοι κλαίγανε αυτός ατάραχος δεν με ρώτησε τίποτα, δεν μου είπε τίποτα για το παιδί. Θέλουμε δικαίωση για να ησυχάσει η μνήμη του κοριτσιού μου», αφηγείται η γυναίκα από την Ηλεία για τη στυγερή δολοφονία της κόρης της.

«Αυτός ο άνθρωπος με αυτό που έκανε να έρθει με τη γυναίκα του στο σπίτι να σηκωθεί να πάει στη δουλειά δεν είναι άνθρωπος. Γιατί; Γιατί;», σημειώνει από την πλευρά του ο άτυχος πατέρας.

Η Σάννυ Μπαλτζή μιλάει για την εμπειρία της ως μητέρα: “Η Λώρα μου λέει ότι ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να της συμβεί”

Ο Παναθηναϊκός κατηγορεί την ΚΕΔ για διαιτητική αδικία: Ζητούν επανάληψη της κλήρωσης!