Ηλεία – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον θείο της δολοφονημένης 11χρονης: Το μήνυμα που θέλει να απευθύνει στον δράστη

“Γιατί το τιμώρησε έτσι;” – Το Σοκαριστικό Έγκλημα στην Ηλεία

Ένα τρομακτικό έγκλημα συγκλονίζει την Ελλάδα, με τη δολοφονία της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία. Ο 37χρονος δράστης, θείος της κοπέλας, τη σκότωσε αφού αυτή αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά. Ο δράστης, που είχε παλιότερα καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου, προκάλεσε ανείπωτη θλίψη και οργή.

Στα δικαστήρια, ο άλλος θείος της Βάσως μίλησε με δάκρυα στα μάτια, αναρωτιόμενος γιατί ο δράστης διέπραξε αυτή την απάνθρωπη πράξη. Το κοριτσάκι ήταν ένα αγγελούδι, γιατί το τιμώρησε έτσι; Οι συγγενείς της κοπέλας ζητούν δικαιοσύνη και αναρωτιούνται για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του δράστη.

Το φονικό τοπίο που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστικό. Το κοριτσάκι είχε πνιγεί στο αίμα, με τραύματα σε χέρια και λαιμό. Πολλοί αναρωτιούνται αν ο δράστης είχε προηγούμενη σεξουαλική επίθεση στο θύμα του, πριν εκτελέσει το αρρωστημένο σχέδιό του.

Η δίψα για δικαιοσύνη είναι μεγάλη στην περίπτωση αυτή, καθώς ο δράστης φαίνεται να έχει δράσει με αδιανόητη αγριότητα. Οι συγγενείς και οι φίλοι της Βάσως απαιτούν να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθεί ο ένοχος, που έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη και αναστάτωση σε ολόκληρη τη χώρα. Η δικαιοσύνη πρέπει να επικρατήσει, για να μην υπάρξουν άλλα θύματα αυτής της απάνθρωπης βίας.”

Ο Απίστευτος Παπανικολάου: Αντίδραση με «ηλεκτροσόκ» σε φάουλ που δεν υπάρχει (βίντεο)

Παύλος Σαράκης: Ακύρωση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλόφιλων στην κυβέρνηση