Ιωάννα Μαλέσκου: Η αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη που αρνείται να κάνει

“Για μένα δεν υπάρχουν “βασίλισσες”. Είναι εύηχο, αλλά εγώ είμαι “πεταλουδίτσα”, δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα” ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η σημερινή καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κι αναφέρθηκε στην ζωή της και τις επιλογές της.

«Παίζει ρόλο να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε σέβονται και να έχεις ωραία χημεία και επικοινωνία. Πλέον σκέφτομαι με τα δεδομένα της Ιωάννας που είμαι πλέον, δεν μπορώ να πω πως θα έκανα τα ίδια πράγματα, τις επιλογές μου. δεν θα είχα την ίδια διάθεση ή αυτοδιάθεση. Όλα ξεκινούν στην ζωή μας για να μας μάθουν κάτι. Θα ήταν αμαρτία να έλεγα ότι θα άλλαζα κάτι. Τώρα έχεις την επιλογή να το αξιολογήσεις, να το δεις και να πεις αν σου αρέσει ή όχι. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θεωρώ ότι αν ξεκινούσα να κάνω πράγματα δεν θα ήμουν η ίδια. Θα έκανα άλλες επιλογές. Θα είχα άλλη δυναμική απέναντι στα πράγματα πάντα με σεβασμό. Ήμουν εξαιρετικά ευάλωτη σε κάτι που συνέβαινε και δεν το είχα φανταστεί ακριβώς. Θα έπρεπε να με επηρεάσουν πράγματα που δεν έπρεπε να με επηρεάσουν. Δεν είχα “ψηθεί”», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σε ό,τι αφορά στο «δικό» μας κομμάτι, της τηλεόρασης. Καμία φορά ερμηνεύεις διαφορετικά κάποια πράγματα. Μου αρέσει που διευκρινίζουμε την «παρεξήγησή» μας το εξέλαβα διαφορετικά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα ούτως ή άλλως. Για την διαδρομή του καθενός δεν μπορεί να τα κρίνει κάποιος. Γιατί καθένας ξεκινάει από διαφορετική βάση. Τα δικά μου τηλεοπτικά βήματα, και μετά η εκπομπή, ήταν μικρότερα σε σχέση με άλλους. Καλό είναι να χτίζεις τα πράγματα βήμα βήμα. Δεν ξέρω γιατί σχολιάζονταν τα λεγόμενά μου, δεν έρχομαι να φάω την δουλειά κάποιου ή να τον βλάψω. Έβαλα πολλά πράγματα στην σφαίρα της επεξεργασίας. Δεν είναι πάντα όμως σε συνάρτηση με την ταχύτητα με την οποία λειτουργεί η τηλεόραση», συνέχισε, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε την θέση της, λέγοντας πως ουσιαστικά όλοι «έπεσαν πάνω» στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Για το τι την ενοχλούσε και για τον λόγο που σχολιαζόταν τόνισε πως, «Σχολίαζαν τον τρόπο που μιλάω, ότι χρησιμοποιώ ξύλινη γλώσσα, πίστευαν ότι είχα κάποιο λεξικό κάτω από το μαξιλάρι το οποίοι επιστράτευα στις δύσκολες στιγμές του live για να βρω «λέξεις». Δεν απαντούσα σε αυτό, γιατί εγώ έτσι μιλάω, αλλά προσπαθώ να «μαλακώσω» την ένταση των λεγομένων μου, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω, ούτε και να αποδείξω αν ξέρω λέξεις. Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι΄αυτό. Αλλά κατάλαβα ο κόσμος, στην ζώνη αυτή, θέλει κάτι πιο «γλυκό», πιο «εύπεπτο». Καλώς ή κακώς αυτό είμαι».

«Έτσι μιλάω στην καθημερινότητά μου, δεν θεωρώ ότι μιλάω «διαφορετικά» από τον υπόλοιπο κόσμο, δεν θεωρώ ότι ξαφνικά είμαι ο ορισμός της σοφίας και της γνώσης, άλλα δίνω βαρύτητα το πώς εκφέρει ένας άνθρωπος τον λόγο, και είναι δείκτης για το πως μπορεί ένας άνθρωπος να επικοινωνήσει πιο ορθά», συνέχισε.

Για το TV QUEEEN και την τηλεοπτική παρουσία της: «Δεν είχα ποτέ τη διάθεση να δω τα πράγματα σαν «η πρώτη». Δεν θεωρώ ότι υπάρχον τηλεοπτικά βασιλείς ή μονάρχες. Είναι εξαιρετική παραγωγή το Tv queen. Δεν ήξερα ως θα παρουσιαζόταν το Tv queen. Ήμουν πάντα στην ζωή μου «στρατιώτης» και ειδικά στην ιεραρχία. Στο ξεκίνημά μου δεν έφερνα αντιρρήσεις, ούτε έλεγα τη γνώμη μου. Και τώρα, πάλι δεν θα το έκανα», υπογράμμισε.

Και αποκάλυψε: «πριν φτάσω στον σταθμό στον οποίο ξεκίνησα, στην προτέρα επαφή που είχα πριν το μεγάλο «ναι», υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ξεκάθαρα ότι με θέλουν γιατί έχει δημιουργηθεί ένα «κενό» και θέλουμε να το «αντικαταστήσεις», αυτού του προσώπου (δηλαδή την Ελένη Μενεγάκη στον χώρο της τηλεόρασης). Εγώ είπα πως δεν είμαι το άτομο που ζητούν. Υπήρξε αυτή η γραμμή. Δεν συνεργάστηκα με αυτό τους ανθρώπους, δεν είναι ο ΣΚΑΙ το κανάλι αυτό. Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Ελένης Μενεγάκη γιατί όλο αυτό που είχε συμβεί και με ακολουθούσε, μου είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση, αισθανόμενη ότι πρέπει συνεχώς να απολογούμαι σε σχόλια. Για μένα δεν υπάρχουν “βασίλισσες”. Είναι εύηχο, αλλά εγώ είμαι “πεταλουδίτσα”, δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα. Δεν έχω πάρει ποτέ “αέρα”».
Διαβαστε Ακομη

Ηρώδειο: Η απώλεια της στέγης ενός ρωμαϊκού θεάτρου

Παύλος Γερουλάνος: Η αντίσταση μέσα από τα στάδια του πένθους