«Κάγκελο» η Άντζελα Δημητρίου: Εκτός εαυτού η Όλγα Κιουρτσάκη, έφυγε ουρλιάζοντας από το μνημόσυνο της γιαγιάς της (video)

Φαίνεται πως η ανακωχή της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, διήρκησε λίγο, με τις δύο τους να τσακώνονται στα εννιάμερα της γιαγιάς
Ο θάνατος της Ελένης Στέρπη, μητέρας της Άντζελα Δημητρίου, ένωσε τη γνωστή τραγουδίστρια με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με τις δύο γυναίκες να πηγαίνουν μαζί και πιασμένες χέρι-χέρι στο νεκροταφείο για το εννιαήμερο μνημόσυνο της γιαγιάς. Ωστόσο, η συμφιλίωσή τους φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN “Πρωινό Σουσού”, η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έφτασαν μαζί στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης, αλλά έφυγαν χώρια και, πιθανότατα, τσακωμένες.

“Τι λες; Σου απάντησε, έχω μηνύματα από δημοσιογράφους“, ακούγεται μια φωνή σε μεγάλη ένταση στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή. Μάλιστα, αμέσως μετά την προβολή του οπτικού υλικού, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ανέφερε ότι η φωνή που ακούγεται να φωνάζει είναι εκείνη της Όλγας Κιουρτσάκη, κόρης της Άντζελας Δημητρίου.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το “Πρωινό Σουσού”, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο τσακωμός έγινε μεταξύ των δυο τους, μιας και το περιστατικό διαδραματίστηκε πίσω από φορτηγό που έκρυβε το οπτικό πεδίο. Ωστόσο, το κλιπ δείχνει την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, στη συνέχεια, να αποχωρεί μόνη της και με γρήγορο βάδισμα από το νεκροταφείο, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή.

Να σημειώσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου έφτασε εννιαήμερο στο μνημόσυνο συνοδευόμενη από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, όπως και στην κηδεία, παρά την πρόσφατη μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους. Οι δύο τους έφτασαν πιασμένες χέρι-χέρι, με τον γαμπρό της κυρίας Δημητρίου, Φώτη Λώση, να απουσιάζει, όπως άλλωστε και στην κηδεία.

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη μαζί στα 9μερα της μητέρας της τραγουδίστριας – Δεν εμφανίστηκε ο γαμπρός της
Εννέα μέρες συμπληρώθηκαν από το θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου και σήμερα (29.02.2024) η τραγουδίστρια μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ηλιούπολης για ένα τρισάγιο.

Φαίνεται ότι ο θάνατος της 96χρονης μητέρας της «λαίδης», η οποία είχε μεγαλώσει την εγγονή της, έφερε ξανά κοντά την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της.

Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στο νεκροταφείο για τις 9 ημέρας από το θάνατο της αγαπημένης τους μητέρας και γιαγιάς, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους μετά την πρόσφατη κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», η Άντζελα Δημητρίου έφτασε μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο κοιμητήριο, ενώ ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης απουσίαζε, όπως και στην κηδεία.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν επιθυμία της Άντζελας Δημητρίου να μη βρίσκεται εκεί ο γαμπρός της.

alldaynews.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Η στενοχώρια μου λόγω των δημοσιευμάτων λόγω του μικρού παιδιού”

Η τυρόπιτα της γιαγιάς – To μυστικό μείγμα που θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου