Και όμως διέρρευσε: Αυτή είναι η τρίτη σχέση του Μάριου Πρίαμου στο Survivor και είναι πανέμορφη

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον Μάριο

Πρωταγωνιστής του Άγιου Δομίνικου έχει γίνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τα ερωτικά μπλεξίματα του. Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε με τον πιο καυστικό τρόπο τα ερωτικά τρίγωνα που έχουν δημιουργηθεί.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ως νέα προσθήκη στο παιχνίδι, τον δίκασε,  καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής έγινε πια επίσημο ότι ο Κύπριος έχει συνευρεθεί ερωτικά με τρεις συμπαίκτριές του.

Και όμως διέρρευσε: Αυτή είναι η τρίτη σχέση του Μάριου Πρίαμου στο Survivor και είναι πανέμορφη

Πρώτα η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέντευξή της αποκάλυψε την παραδοχή του συντρόφου της για όσα τον ρώτησε.

«Έχουν ακουστεί διάφορα για κάποιες κοπέλες και τον Μάριο και επειδή με φόρτωσε με την στάση του τον ρωτάω αν ισχύει. Εν μέρει μου το παραδέχτηκε και μου είπε ότι δεν θα απολογηθεί για πράγματα που έκανε στα 16 του. Δεν έχει να κάνει με τα 16 σου, έχει να κάνει με κάποια κορίτσια από το Survivor. Τα οποία τα έχω μάθει από όλους αυτούς του καλοπροαίρετους όταν έγινε το περιστατικό. Θέλω να βάλω τελεία. Θέλει να βάλει τελεία και με μπριζώνει και με αδειάζει κιόλας».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Mας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος»

Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ήταν τόσο διακριτική και μίλησε με ονόματα αφού στη δική της συνέντευξη ανέφερε ονομαστικά και τις τρεις κοπέλες με την παραγωγή όμως να βάζει μπιπ στο τρίτο όνομα και να μην αφήνει να ακουστεί στο τηλεοπτικό κοινό.

«Έλα Χριστέ και Παναγιά! Mας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος. Πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Σοφ…. και με την Ελευθερία. Μπράβο ταπεραμέντο! Μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω;», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Χαμός στο Survivor All Star με τα ερωτικά μπλέξιματα του Μάριου

“Έχεις πέντε λεπτά διορία”: Γυναίκα με αναπηρία έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και μπήκαν από το μπαλκόνι να την διώξουν

Τους έκανε να παραμιλάνε η Σκορδά: Το ροζ φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα και η λεπτομέρεια που πρόσεξαν λίγοι