Κακοκαιρία Daniel: Καταγγελίες για αισχροκέρδεια στον Βόλο – Πουλούσαν νερά μέσω Facebook

Φαινόμενα αισχροκέρδειας έχουν εμφανιστεί στην περιοχή του Βολου που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κακοκαιρία Daniel, με χιλιάδες νοικοκυριά να παραμενουν χωρίς νερό εδώ και πέντε 24ωρα.

Κάτοικος της Νέας Ιωνίας Βόλου κατήγγειλε περιστατικά αισχροκέρδειας από ιδιώτες, που δεν δίστασαν να πουλάνε εξάδες νερά ακόμα και μέσω Facebook.

«Tις τελευταίες μέρες έχουμε βιώσει πράγματα περίεργα για μας, που είναι πέρα από την καθημερινότητα που είχαμε συνηθίσει να έχουμε. Για αρκετές ώρες πολλά σπίτια είχαν έλλειψη νερού και ηλεκτροδότησης», είπε αρχικά.

«Από την Τρίτη υπάρχει έλλειψη νερού σε όλη την πόλη, πολλά σημεία του Βόλου χρήζουν ανάγκης καθώς σε περιοχές ακόμα και στη Νέα Ιωνία μιλάμε για ολικές καταστροφές».

«Υπήρχε πληροφόρια για μαγαζάτορες που πουλούσαν εξάδες νερών 6 και 7 ευρώ, ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι ότι παρατηρήθηκε η πώληση εξάδων από ιδιώτες μέσω του Marketplace του Facebook», ενώ ανέφερε ότι υπήρχε ακόμα και τεκμηρίωση «ότι θα γινει κατ’ ιδίαν, στο χώρο τους και μόνο με μετρητά» η παράδοση των νερών.

«Άμα δεν υπάρχει ανθρωπιά μεταξύ μας σε τέτοιες στιγμές, τι να πω. Αδυνατώ να το πιστέψω ότι δεν υπάρχει», ανέφερε κλείνοντας ο κάτοικος του Βόλου.

Πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα, με εξαιρέσεις στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας – Newsbomb – Ειδησεις

Πλημμύρισαν σχολεία σε Κορυδαλλό και Αίγινα! (φωτο)