Καλομοίρα: “Η αποκάλυψη της πραγματικής μου ομορφιάς από κοντά”

Η Καλομοίρα μιλάει για την εμφάνισή της στην τηλεόραση και απαντά στα σχόλια που δέχεται στα social media. Η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης “I’m a Celebrity… get me out of here” στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Γεια Σου”, η Καλομοίρα δηλώνει ότι χάρηκε πολύ όταν της έγινε η πρόταση, καθώς πρόκειται για ένα πολύ όμορφο project με χιούμορ και διασκέδαση. Επίσης, αναφέρει ότι γνωρίζει τον Γιώργο Λιανό πολλά χρόνια και νιώθει ότι έχουν πολλά κοινά, επομένως περιμένει να περάσει πολύ ωραία.

Σε σχέση με τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση στα social media, η Καλομοίρα λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γράφουν ότι είναι αγνώριστη κάτω από τις φωτογραφίες της. Αναφέρει ότι όταν την βλέπουν από κοντά, οι άνθρωποι της λένε ότι είναι πιο όμορφη. Αναρωτιέται λοιπόν πως φαίνεται στην τηλεόραση και δηλώνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει, αφού έτσι είναι. Επίσης, αποκαλύπτει ότι δεν χρησιμοποιεί φίλτρα, αλλά προσπαθεί να βρίσκει το καλύτερο φως για να φαίνεται όμορφη. Επιπλέον, αναφέρει ότι βάζει αγγούρια στα μάτια και πολλές κρέμες για να διατηρεί το δέρμα της απαλό.

Η Καλομοίρα συμμετέχει σε ένα δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης και απαντά σε σχόλια για την εμφάνισή της. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η εμφάνιση δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Ο καθένας έχει την δική του ομορφιά και πρέπει να αποδεχόμαστε και να σεβόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι, χωρίς να τους κρίνουμε μόνο βασιζόμενοι στην εμφάνισή τους. Η Καλομοίρα είναι ταλαντούχα καλλιτέχνης και αυτό πρέπει να είναι το κύριο ενδιαφέρον μας.

Μητσοτάκης: Απαγόρευση μετρητών στις αγοραπωλησίες ακινήτων και συναλλαγές άνω των 500 ευρώ

Ο λόγος πίσω από το ψέκασμα με νερό στα λαχανικά στα οπωροπωλεία