Καμουφλαρισμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης: Ήταν ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star, αλλά δεν τον είδε κανείς στο αεροδρόμιο

Survivor All Star: Δείτε το βίντεο με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Σήμερα έγινε η αναχώρηση των παικτών του Survivor All Star προς τον Άγιο Δομίνικο και βρέθηκαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, υπήρχε ένα πρόσωπο που θέλησε να περάσει απαρατήρητο, χωρίς να καταγραφεί στις κάμερες.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λυσσέα στο «Πρωινό μας», πρόκειται για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
«Ο Στέλιος ήθελε να είναι πιο απαρατήρητος και το πέτυχε. Φορούσε την κουκούλα του» είπε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στο πρωινό του ΣΚΑΪ, η οποία βρισκόταν μαζί με τους παίκτες του Survivor All Star στα βανάκια.

Λίγη ώρα αργότερα, η πρωινή εκπομπή εντόπισε τον Στέλιο Χανταμπάκη σε ένα στιγμιότυπο. Όπως θα δεις, φορούσε κίτρινη κουκούλα και είχε χαμηλωμένο βλέμμα.

Καμουφλαρισμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης: Ήταν ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star, αλλά δεν τον είδε κανείς στο αεροδρόμιο

Δείτε το βίντεο με τον Στέλιο Χανταμπάκη από τη αναχώρηση για το All Star Survivor

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΠΑΙΚΤΕΣΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ

Aθήνα: Δημόσιος υπάλληλος ροχαλίζει εν ώρα υπηρεσίας

Βαλαβάνη: Ποζάρει με εσώρουχα και μας… «στέλνει» (pics)