Καραγκιόζηδες στο MasterChef: Η ένταση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους

Δεν έχω να κερδίσω τίποτα, μια αηδία στα σκουπίδια έχω κερδίσει. Δεν το δέχομαι.

Οι καλύτεροι οκτώ του MasterChef 2024 κλήθηκαν στο αποψινό (21/5) επεισόδιο να μαγειρέψουν με τα δέκα υλικά που δεν χρησιμοποίησαν στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box. Μαζί με αυτά, όμως, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και ένα από τα οκτώ αλλαντικά, που βρίσκονται κάτω από τις καμπάνες.

Ο Σοφοκλής Πουλής ήταν αυτός που αποφάσισε με ποιο αλλαντικό θα μαγειρέψει ο κάθε διαγωνιζόμενος, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δυσκολέψει όσο θέλει και μπορεί τα μέλη της αντίπαλης μπριγάδας του MasterChef.

Αντίπαλος του σε αυτή τη δοκιμασία δεν ήταν άλλος από τον Ηλία, ο οποίος ετοίμασε έναν τραγανό τραχανά με κρέμα μορταδέλας αλά Σικελίας και σάλτσα από αχλάδι. Ωστόσο, το πιάτο του παρότι αποκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια, κρίθηκε κατώτερο από του συμπαίκτη του, χάνοντας τον πόντο.

«Σήμερα ήξερα τι έχω κάνει. Μου φάνηκε πολύ περίεργο πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι συνέχεια ένας πουρές, ένα κρέας και μία σάλτσα. Έρχομαι και αγχώνομαι σε κάθε δοκιμασία γιατί; Ας ερχόμουν να κάνω τα ίδια και άντε γεια. Αυτό είναι που με εκνευρίζει, δεν θεωρώ ότι είναι αδικία. Είναι τρόπος οπτικής στη μαγειρική», ανέφερε ο Ηλίας μετά το τέλος της δοκιμασίας στο MasterChef.

«Νευρίασα που έχασα τον πόντο από το συγκεκριμένο πιάτο. Καραγκιόζηδες. Αν ρωτήσεις τον Σοφοκλή, ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε γιατί κέρδισε. Σήμερα μου χτύπησε και την πλάτη για συγχαρητήρια. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα, μια αηδία στα σκουπίδια έχω κερδίσει», τόνισε ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας του MasterChef.

Στη συνέχεια της δοκιμασίας ο Ηλίας δεν έκρυψε την ενόχλησή του και εξακολούθησε να κάνει χαμηλόφωνα τα παράπονά του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να τον αφήνει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με το αποτέλεσμα.«Θεωρείς ότι μαζευτήκαμε σήμερα το πρωί και είπαμε: ας αδικήσουμε τον Ηλία;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλο στον υποψήφιο MasterChef, με εκείνον να τονίζει πως δεν δέχεται το σημερινό αποτέλεσμα και ζητώντας συγνώμη από τον Σοφοκλή, τον οποίο χαρακτήρισε νωρίτερα καραγκιόζη.


Διαβαστε Ακομη

Ο Συγκλονιστικός Λόγος του Παναγιώτη Στάθη για την Απώλεια του 47χρονου Αδελφού του

Τρόλεϊ έμεινε στη Συγγρού κατά τη διάρκεια ποδηλατικού γύρου – Έσπρωχναν μαζί επιβάτες και αθλητές