Καταπέλτης ο Θοδωρής Ελευθεριάδης: «Η μαμά μου δεν έγινε θυσία, δολοφονήθηκε»

Ο ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για τα Τέμπη και τον χαμό της μητέρας του.

Προσπαθώ να μην τοποθετηθώ

«Πραγματικά προσπαθώ να μην τοποθετηθώ όλες αυτές τις μέρες. Με έχουν προσεγγίσει όλοι οι δημοσιογράφοι. όλα τα κανάλια. όλες οι εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων για να μιλήσω (το κλάμα πουλάει και φέρνει νούμερα) και δεν το κάνω γιατί θα τους πάρει όλους ο διάολος και επειδή θέλω να θρηνήσω μόνος μου… όχι μπροστά στις κάμερες ούτε μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω «Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο». Ξανά όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο. Και απόψε βλέπω αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Έχω χάσει πάσα ιδέα για την περίπτωση ανθρώπου που λέγεται Μητσοτάκης και για το μπουρδέλο που λέμε Κράτος. Γράφω-σβήνω-βρίζω-ξανά σβήνω-ξανά βρίζω και ξανά σβήνω. Δεν έχει νόημα ούτε να βρίσω πια. Δεν μου έχει μείνει αντοχή ούτε για αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η Μαμά μου δεν έγινε θυσία. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Και θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν» έγραψε ο Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Ο Σάκης Ρουβάς για τη Κάτια Ζυγούλη και το χαστούκι: «Κατάλαβα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου πολύ πριν το διαφημιστικό»

Παθαίνεις εγκεφαλικά: Η Μπιγιόνσε, το pole dancing και τα σ3ξι κορμάκια που «τρελαίνουν» κόσμο! (pics)