Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος: Επίσημος διαχωρισμός

Όλες οι λεπτομέρειες.

Λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριο Νικολόπουλος προχώρησαν σε συναινετικό διαζύγιο.

«Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι είχε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα» είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής Ελισάβετ Οικονόμου.

Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου Πολύ Παπαϊωάννου ανέφερε στην εκπομπή: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων».Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή, έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν το χρόνια που ήταν μαζί.

Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει: “Ο Χρήστος Δάντης με επέταξε με τη λέξη”

Η Κοινωνική Προσφορά της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από την Υποψηφιότητά της