Κατηγορίες του Πέτρου Τατσόπουλου εναντίον του Ανδρέα Καραγιάννη: Αποκαλύπτει την απάτη και την εκμετάλλευση αδύναμων ανθρώπων

«Δεν είμαι υποκριτής σαν τον Καραγιάννη. Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με κάποιον που δημόσια έχω πει ότι είναι απατεώνας, δεν κάνω», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχετικά με τον επεισοδιακό καυγά που συνέβη πριν μερικές ημέρες με τον Ανδρέα Καραγιάννη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος στο «Γεια σου». Ο ίδιος δεν άντεξε και ξέσπασε για ακόμα μία φορά.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε: «Έγινα έξαλλος επειδή το 2024 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε, ζητώ συγγνώμη από τη Ζιμπάμπουε, σε δελτίο ειδήσεων, σε ενημερωτική εκπομπή ο Καραγιάννης έλεγε πολύ σοβαρά ότι ο Ιωάννης ο Ρώσος που πέθανε πριν τρεις αιώνες, κάθε 25 χρόνια επικοινωνεί με κάποιους πιστούς σε όλο τον κόσμο…».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλες αυτές οι απάτες μας εκθέτουν. Ο Καραγιάννης βγάζει λεφτά, έχει μια “ηλεκτρονική χωματερή θαυμάτων” και με βρίζει κάθε μέρα ενώ εγώ δεν είμαι παρών. Αν δυσκολεύεται ο εισαγγελέας να ξεκινήσει έρευνα εναντίον όλων αυτών των απατεώνων, ας κινηθεί εναντίον μου, να πάμε στο δικαστήριο και να δούμε πόσα από αυτά τα θαύματα θα σταθούν στο δικαστήριο».

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Πέτρο Τατσόπουλο λέγοντας: «Υπάρχει έντονο παρελθόν με τον Πέτρο Τατσόπουλο. Και το παρελθόν είναι ότι τον ενοχλεί το γεγονός ότι εμείς δημοσιεύουμε και διαφημίζουμε ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το θέμα της πίστης μας.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να είναι τόσο φανατικός, να συζητάει σε μια εκπομπή για το άφθαρτο χέρι του Ιωάννη του Ρώσου και να λέει ότι το βρήκαμε ξεθάβοντάς το από το νεκροταφείο. Αυτά τα τρία χρόνια δέχομαι επικοινωνιακή επίθεση. Δεν θέλει να είμαστε μαζί σε πάνελ. Εγώ έχω επιχειρήματα, αυτός δεν έχει και φοβάται να καθίσει μαζί μου».

Τέλος, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέληξε: «Εγώ δεν είμαι υποκριτής σαν τον Καραγιάννη. Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με κάποιον που δημόσια έχω πει ότι είναι απατεώνας, δεν κάνω. Ο κύριος Καραγιάννης δεν είναι πάντα γλυκούλης και τρυφερούλης, έχει και άλλα πρόσωπα. Εγώ τον λέω πάλι απατεώνα, φρικτό απατεώνα, διότι εκμεταλλεύεται αδύναμους ανθρώπους. Δέχομαι καθημερινά απειλές και ειδικά μετά από αυτό».

Η αναζήτηση της αθανασίας: Η φιλοδοξία του Σωτήρη Αλέξανδρόπουλου

Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποκαλύπτει: Η αλληλεγγύη μου προς τη Ράνια Τζίμα στη δουλειά