Κοσμοϊστορική τραγωδία: Η στιγμή που οι παίκτες του τουρκικού Survivor έμαθαν για τον φονικό σεισμό

Αντιμέτωπη με ένα μεγάλο τραύμα, έχει έρθει η Τουρκία, η οποία αντιμετωπίζει τις οδυνυρές επιπτώσεις του φονικού σεισμού, με χιλιάδες θύματα και αγνοούμενους που υπογράφουν μία κοσμοϊστορική τραγωδία.

Ενώ η πατρίδα τους μετρά πάνω 45 χιλιάδες νεκρούς, οι παίκτες του τουρκικού Survivor βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και σε πλήρη άγνοια για την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη χώρα, μέχρι να τους ενημερώσει η παραγωγή.

Στο χθεσινό επεισόδιο του τουρκικού Survivor, τα γυρίσματα του οποίου είχαν διακοπεί για δύο εβδομάδες, προβλήθηκε η στιγμή που μαθαίνουν όσα συμβαίνουν. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού. Τρομοκρατημένοι από τα νέα, οι παίκτες σοκαρίζονται και ξεσπούν σε κλάματα.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, τόνισε πως: «Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη χώρα μας με επίκεντρο το Καχραμάνμαράς. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν απώλειες ζωής μεταξύ των στενών συγγενών σας. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα. Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την περιοχή που έχει πληγεί από το σεισμό, όσο μπορούμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Δε θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συγγενείς σας. Είθε ο θεός να μας βοηθήσει ως έθνος».

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση των Τούρκων Survivors

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor yarışmacıları Türkiye’deki deprem felaketini böyle öğrendi pic.twitter.com/pPEq6T2v5z

— Onedio (@onediocom) February 21, 2023

«Καρφιά» από την Βάσια Τριφύλλη: «Είναι άξιοι της τύχης τους, χαραμίζουν τα νιάτα τους για το Survivor»

Σάλος με όσα είπε η Ελένη Βιτάλη για τον Μπισμπίκη και την Βανδή