Κώστας Χατζής: Η αποφαση να μην επιλέξει η κόρη μου αυτόν τον χώρο

“Διαιωνίζουμε τη διαφθορά, δεν είμαστε οι καλλιτέχνες που θα έπρεπε και δεν υπηρετούμε την τέχνη σωστά” τονίζει ο Κώστας Χατζής.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Κώστας Χατζής στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την μουσική συνάντηση με τον Γιώργο Θεοφάνους. Μεταξύ άλλων, δε, ο εκλεκτός τραγουδοποιός μίλησε με τρυφερότητα για την κόρη του, Δανιέλα και την απόφαση της να ακολουθήσει τον μουσικό δρόμο.

Πώς αισθάνεστε που θα είστε στην ίδια σκηνή με την κόρη σας, Δανιέλα;

Πάρα πολύ ωραία. Εγώ μέσα από τα τραγούδια μου αναφέρομαι στα ανθρώπινα δικαιώματα, καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό. Η κόρη μου μέσα από τις μπαλάντες λέει και εκείνη μια ιστορία. Έχει διαλέξει μπαλάντες όχι ερωτικές, αλλά ρομαντικές από διάφορες επιρροές και τσιγγάνικες και γαλλικές. Παίρνει και κάποια πράγματα από μένα.

Τι την συμβουλέψατε όταν σας είπε πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια;

Αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ η κόρη μου να μπει σε αυτόν τον χώρο, γιατί δεν τον συμπαθώ. Θεωρώ ότι διαιωνίζουμε τη διαφθορά. Δεν είμαστε οι καλλιτέχνες που θα έπρεπε. Δεν υπηρετούμε δηλαδή την τέχνη σωστά. Δεν έχουμε την κατάλληλη παιδεία για να μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό που κάνουμε. Οι τραγουδιστές είμαστε κομπλεξικά άτομα και ξεχάσαμε ότι χθες σκυλοπεινάγαμε. Εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο για να προπαγανδίσω με την καλή έννοια και να αναφερθώ σε αυτά που σας είπα προηγουμένως, στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Το κοινό αναστατώνει τους κριτές και προκαλεί αποχώρηση λίγο πριν την τελική ευθεία

Η απρόσμενη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργύρου: Το απροσδόκητο όνειρο που έγινε πραγματικότητα