Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει: Όχι εγώ μίλησα για έρωτα με Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα

«Εγώ μίλησα για μια πρόταση. Τώρα, τι και πως… θα δείξει ο χρόνος» διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς το Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα φημολογούμενη σχέση της καλής του φίλης, Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Τέρψη Ματζουράτου πως «δεν μίλησα εγώ για έρωτα στην εκπομπή (σ.σ. για την Μαρία Αντωνά). Εγώ μίλησα για μια πρόταση. Τώρα, τι και πως… θα δείξει ο χρόνος. Αν δεν επιβεβαίωσε ή δεν διέψευσε η Μαρία Αντωνά, στις δηλώσεις για τον Γιώργο Λιάγκα, θέλετε να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω εγώ; Τέλειο».

«Από ότι γνωρίζω, η Μαρία Αντωνά δεν ήταν στον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ήμουν εγώ. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν, το ξέρω και το γνωρίζω, γιατί ήμασταν σε διπλανές θέσεις. Κατά τύχη, βέβαια, αλλά φαντάζομαι ότι από τον ίδιο άνθρωπο βρήκαμε τα εισιτήρια για τον αγώνα».

«Με δεδομένο ότι έχετε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να κάνετε δική σας εκπομπή, πλην του Happy Day, να περιμένουμε κάτι άλλο από εσάς από τη νέα σεζόν:» ρώτησε, σε άλλο σημείο, η ρεπόρτερ της εκπομπής του MEGA για να τοποθετηθεί ο Κώστας Φραγκολιάς ως εξής. «Σε λάθος άνθρωπο κάνετε αυτή την ερώτηση. Θα έπρεπε να την κάνετε σε έναν από τα διευθυντικά στελέχη. Προς το παρόν δεν με έχουν προσεγγίσει για κάτι άλλο


Διαβαστε Ακομη

Η Δήμητρα Ματσούκα μιλάει για την αξία του χρήματος

Ούτε οι μετεωρολόγοι δεν μπορούν να πουν τι έρχεται: «Κόλαση» επί γης η Ελλάδα με τις θερμοκρασίες που θα ζήσουμε