Κώστας Φραγκολιάς: «Εγώ δηλαδή γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές και είχα και συγκάτοικο;»

Κώστας Φραγκολιάς: Το πρώην μοντέλο απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τα επιδόματα στους 25χρονους

Μόλις χθες ο Κώστας Φραγκολιάς ζήτησε να κοπούν τα επιδόματα στους 25χρονους σνέργουυς και «να πάνε να δουλέψουν», με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας. Αυτές οι δηλώσεις του στην εκπομπή του «Happy Day» την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, τον έφεραν στο στόχαστρο των social media, με πολλούς από τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν αρνητικά τη θέση του.

Το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, το πρώην μοντέλο θέλησε να απαντήσει σε όσους τον κατέκριναν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρχικά, σημείωσε ότι διάβασε κάποια από αυτά που γράφτηκαν στα social media και ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά εάν θέλει να απαντήσει. «Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω;» είπε εκείνος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα».

Αργότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».

Κώστας Φραγκολιάς: «Εγώ δηλαδή γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές και είχα και συγκάτοικο;»

Κώστας Φραγκολιάς: Οι δηλώσεις περί επιδομάτων που συζητήθηκαν

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα, Τίνα μου (Μεσσαροπούλου). Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν».

ΑΝΕΡΓΙΑΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ ΑΝΕΡΓΟΙΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Πιο… «καυτή» δεν γίνεται (pics)

Τζούλια Αλεξανδράτου: Σε ζωντανή σύνδεση η γέννα από το only fans – Έτσι θα τη δεις