Κούλλης Νικολάου: «Δεν έχω λάβει πρόσκληση για τον γάμο του Ντάνου»

Στην εκπομπή “Breakfast@star”, ο γνωστός ηθοποιός Κούλλης Νικολάου μίλησε για το Famagusta και τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτά τα θέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Κούλλης Νικολάου είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο Famagusta, ένα αγαπημένο του μέρος, το οποίο έχει επισκεφθεί πολλές φορές. Εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και την ελπίδα του ότι κάποια μέρα θα επανέλθει στην παλιά της αίγλη.

Επίσης, ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Αναφέρθηκε στην ιστορία της φιλίας τους και στον σεβασμό που τρέφουν ο ένας προς τον άλλον. Ο Κούλλης Νικολάου εξέφρασε τη χαρά του που μπορεί να συνεργάζεται με έναν τόσο ταλαντούχο και αγαπημένο συνάδελφο.

Για να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου, μπορείτε να κάνετε κλικ [εδώ](https://vipnews.gr/lifestyle/koyllis-nikolaoy-ntano-den-kalesei-gamo/).

Ο λόγος πίσω από το ψέκασμα με νερό στα λαχανικά στα οπωροπωλεία

Λουίς Ενρίκε: Μεγάλη ικανοποίηση για την απόδοση μας