Κόβει σε Κύβους τις Πατάτες, τις Αλευρώνει και Προσθέτει Σκόρδο και Κρεμμύδι.Θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεσμα!

Αν και τα slow cooker μας βοηθούν να κάνουμε πολλά πιάτα χωρίς πολύ κόπο, ελάχιστοι τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν σούπες.

Ευτυχώς για σας όμως, βρήκαμε μία πολύ νόστιμη και απλή συνταγή. Το καλύτερο είναι πως η όλη προετοιμασία θα πάρει το πολύ 15 λεπτά.

Θα χρειαστείτε:

1 κιλό πατάτες, κομμένες σε κύβους
1 κούπα καρότα σε κύβους
1 κρεμμύδι σε κύβους
6 σκελίδες σκόρδο σε κύβους
1 κούπα σέλινο σε κύβους
1 κ.σ φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
1/2 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ αλεύρι
1.5 λίτρα νερό ή ζωμό λαχανικών
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ αλάτι
1/2 κ.γ πιπέρι

Οδηγίες:

1. Αρχικά κόψτε τα λαχανικά σας. Τις πατάτες σας μπορείτε να τις κόψετε και σε μεγαλύτερα κομμάτια αν θέλετε.

2. Αφού τα κόψετε όλα, ρίξτε πρώτα τις πατάτες. Σε ένα διπλανό μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι πριν τα ρίξετε πάνω από τις πατάτες. Ανακατέψτε καλά για να πάνε παντού.

3. Μετά, ρίξτε μέσα τα καρότα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το νερό. Αφού τα έχετε βάλει όλα, προσθέστε και επιπλέον νερό εάν δείτε πως το νερό δεν είναι έστω 5 εκατοστά πάνω από τα λαχανικά.

4. Αφού τα ετοιμάσετε όλα, κλείστε την συσκευή και αφήστε την για έξι με οχτώ ώρες.

5. Όταν περάσει ο χρόνος, ανοίξτε το slow cooker και ελέγξτε την σούπα. Εάν σας φαίνεται καλή, προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε την σούπα σε πιάτα και σερβίρετε!

H Μποφίλιου απαντά στα τρολ: «Θα κάνω ό,τι θέλω,δε δίνω λογαριασμό – Όλα έγιναν επειδή είμαι αριστερή»

Παράτησε το θέατρο και το Λονδίνο και επέστρεψε να αρμέγει πρόβατα στο Αιτωλικό!