Λένα Ζευγαρά: Η ευχαρίστηση της δουλειάς μου τα τελευταία χρόνια

Όταν κάνεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε μια πιο έντονη αίσθηση ζήλιας.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20/5), φιλοξενήθηκε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά. Ανοίγοντας τα χαρτιά της στην κάμερα του ΑΝΤ1, έκανε μια αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

«Το τελευταίο διάστημα περνάω πολύ καλά μόνο με τη δουλειά μου. Έχω πολλή δουλειά και είμαι επικεντρωμένη στον στόχο μου. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, που είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Γενικά όμως δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους ανθρώπους, είμαι λίγο φοβισμένη», δήλωσε η Λένα Ζευγαρά.

«Είμαι τελειομανής, θέλω να είμαι τέλεια σε όλα, όχι 9,5 αλλά 10. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Έβγαλα 18,500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Η μητέρα μου έλεγε: το παιδί μου δεν είναι καλά», ανέφερε η τραγουδίστρια μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να επιτύχεις πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω καταβεβλημένη αλλά αντέχω για λίγο», παραδέχτηκε η Λένα Ζευγαρά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show.

«Όταν φτιάξεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονη την αίσθηση της ζήλιας. Με προσπαθούν να με κερδίσουν. Το παιχνίδι του φλερτ έχει χαθεί, ντρέπομαι όταν προσπαθούν να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει το αγνό φλερτ», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Λένα Ζευγαρά.

Η Άντζελα Γκερέκου ανακαλύπτει τον πάτο του οικονομικού “σκανδάλου” του Τόλη Βοσκόπουλου

Βάσω Λασκαράκη: “Δεν ήρθαμε εδώ να μας κλείσεις το σπίτι, κούκλα μου” – Η αντίδρασή της στην ερώτηση της ρεπόρτερ