Λύνεται το μυστήριο στο θάνατος της 28χρονης: Αλλάζει το σενάριο η δικηγόρος – Το αίτημα της οικογένειας

Δεν έχει τέλος το θρίλερ, με την υπόθεση της «βασίλισσας» του Καρναβαλιού του Τυχερού στον Έβρο, που εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα, με ένα μαχαίρι στο στήθος.

Από την Δευτέρα στην περιοχή του χωριού Λευκίμμη, στο Σουφλί του Έβρου, θα βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της άτυχης 28χρονης.

Έβρος: Τι δείχνουν τα στοιχεία

Τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και της Αστυνομίας τείνουν στο συμπέρασμα προς πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί, ακόμα, κανένα ενδεχόμενο.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή δεν έχει καταθέσει ακόμη το επίσημο πόρισμά του, με την οικογένεια να αναφέρει πως προτίθεται να το αμφισβητήσει, σε περίπτωση που καταδεικνύει αυτοχειρία της θανούσης.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Καραγεωργίου: «Η οικογένεια δεν δέχεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Θεωρεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Περιμένουμε τα ευρήματα της αστυνομίας και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Για την ώρα, όλα όσα ξέρουμε είναι λιγοστά».

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η οικογένεια θα διορίσει τεχνικό σύμβουλο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη δικογραφία.

«Πλέον θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»: 8χρονος έλαβε το μεγαλύτερο δώρο από τη μαμά του και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή

10 γάμοι που έγραψαν ιστορία