Ματίνα Νικολάου: Θετική για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά – Τι λέει για το μέλλον τους

“Μου έγινε πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο” σημείωσε η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου κάθισε για πρώτη φορά στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι κι αν θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

“Δεν με απασχολούσαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν στεκόμουν εκεί. Το ίδιο χαιρόμουν την ώρα της δουλειάς είτε κάναμε νούμερα ή όχι. Λειτουργούσα σαν ηθοποιός. Αντιλαμβανόμουν και την αγωνία του Νίκου, το αποτέλεσμα που έχει η εκπομπή να είναι όμορφο. Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόταν από τα νούμερα. Αν επηρεαζόταν δεν το έδειχνε. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν είναι κάτι ενδεικτικό, έλεγα ‘χάλια είναι έτσι κι αλλιώς’, εμείς ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Στην αρχή μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μετά μπορεί να μην μιλούσαμε μια μέρα, τώρα είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο” είπε η Ματίνα Νικολάου.

“Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω και εγώ. Είναι μια συνταγή πετυχημένη. Υπάρχουν πράγματα που θα συζητηθούν αλλά είμαι θετική να το τολμήσουμε πάλι. Μου έγινε πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Ήθελα να κάνω θέατρο, έκανα μια όμορφη παράσταση τον χειμώνα. Ασχολήθηκα πολύ με αυτό, με ηρέμησε. Κάπου πρέπει να βρίσκεται μια μέση λύση κι αυτό προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω να είμαι οικονομικά καλυμμένη, να έχω χρόνο με το παιδί. Να έχω χρόνο με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι σωστά. Τα καταφέρνω αλλά κάτι θυσιάζεις” πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.Το 2Night Show: Συνάντηση Στέλιου Ρόκκου με Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η σημασία της συμβουλευτικής ζεύγους: Γιατί πρέπει να συνταγογραφείται