Με την ελληνική σημαία να κυματίζει, τεράστιο σαν παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι που μένει μόνος ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

Ο Νότης Σφακιανάκης κατοικεί σε μία βίλα, στα νότια προάστια, απομονωμένος, μετά το διαζύγιο από τη σύζυγό του και καθώς τα παιδιά του, Απόλλωνας και Αφροδίτη, είναι πλέον 28 ετών και έχουν ανοίξει τα φτερά τους.

Μόνος στην πολυτελή κατοικία του ο Νότης Σφακιανάκης

Σήμερα, η εν λόγω βίλα φαίνεται να κοστολογείται γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ, αν και πριν μερικά χρόνια, είχε βγει στο σφυρί για χρέη 300.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Freddo», ο τραγουδιστής είχε δικαστική διαμάχη, εδώ και πολλά χρόνια, η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999 και αυτός με τη σειρά του διεκδικούσε την πολυτελή βίλα του.

Η ληστεία στο σπίτι του Νότη Σφακιάνακη

Πριν λίγα χρόνια, επίσης, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του, απενεργοποιώντας το σύστημα συναγερμού, με αποτέλεσμα να δράσουν χωρίς να τους καταλάβουν, αποσπώντας κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Το περιστατικό αυτό δεν είδε το φως της δημοσιότητας ώσπου να γίνει μια αρχική έρευνα και όπως είναι φυσικό είχε σοκάρει την οικογένεια του τραγουδιστή, αφού θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη εξέλιξη, σε περίπτωση που κάποιος ξυπνούσε και ερχόταν αντιμέτωπος με τους κλέφτες.

www.ipliroforia.gr

Νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης – 57% έναντι 43% της Αχτσιόγλου στο 50% των αποτελεσμάτων

Αποστολάκης: «Όποιος δεν θέλει τον Κασσελάκη, ας κάτσει στην άκρη»