Μεγαλείο ψυχής: Ο 72χρονος παππούς που δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο γιατί έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Ιταλία: Μάθημα ανθρωπιάς από έναν παππού

Το παιδιατρικό νοσοκομείο Γκαζλίνι της Γένοβας έσωσε τον εγγόνο του από καρκίνο και ο 72χρονος παππούς του παιδιού, δώρισε 800.000 ευρώ.

Έτσι, με το ποσό αυτό, το παιδιατρικό της Γένοβας μπόρεσε να προσλάβει νέους γιατρούς με ειδίκευση στην νευροογκολογία.

Ειδικότερα, ο δίχρονος εγγονός του διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και κατάφερε να σωθεί χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και στην θετική αντίδραση του οργανισμού του, μετά τον κύκλο χημειοθεραπείας στον οποίο υποβλήθηκε.

Ιταλία: Συγκινεί ο παππούς του μικρού αγγέλου

«Όταν έγινε η διάγνωση αποταθήκαμε στο νοσοκομείο Γκαζλίνι και για οκτώ μήνες ζήσαμε στην Γένοβα. Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ο εγγονός μου πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και είναι ένα ευτυχισμένο παιδί», υπογράμμισε ο ηλικιωμένος, μιλώντας στον ιταλικό τύπο.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, την περίοδο στην οποία ο εγγονός του ακόμη δεν είχε πάρει εξιτήριο, δώρισε στο νοσοκομείο 500.000 ευρώ και στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι τα χρήματα αξιοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο και αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δωρεά, 300.000 ευρώ.

ΙΤΑΛΙΑΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Σάλος με όσα είπε η Ελένη Βιτάλη για τον Μπισμπίκη και την Βανδή

«Πλέον θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»: 8χρονος έλαβε το μεγαλύτερο δώρο από τη μαμά του και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή