Μελίνα Ασλανίδου: “Η αντιμετώπιση της εκμετάλλευσης είναι αναγκαία – Τα όρια πρέπει να τηρούνται”

Είμαι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, θέλω να δίνω στον κόσμο και ιδιαίτερα στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου.

Η Μελίνα Ασλανίδου φιλοξενήθηκε στο πλατό του The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (3/6) από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα σημαντικά στάδια της καριέρας της, τις σημαντικές συνεργασίες στη μουσική, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

“Για μένα είναι σημαντικό να ζω έτσι, με καλοσύνη. Αυτή τη στάση την έχω πάρει από τους γονείς μου. Είμαι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και θέλω να μοιράζομαι με τον κόσμο, ιδιαίτερα με τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και ορισμένα όρια. Είναι απάνθρωπο όταν γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης”, εξομολογείται η Μελίνα Ασλανίδου.

“Γνώρισα τον Νίκο Παπάζογλου σε ένα μπαρ όταν ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Γίναμε φίλοι και μετά από πολλά χρόνια ήρθε να με ακούσει. Δάκρυσε όταν του αφιέρωσα το τραγούδι ‘Αύγουστος'”, αναφέρει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

“Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στην Αθήνα συνεργάστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να τραγουδήσω μαζί με τον Πασχάλη Τερζή”, παραδέχεται η Μελίνα Ασλανίδου σε άλλο σημείο.

“Υπήρχε ένα τραγούδι που ήθελα να ερμηνεύσω αλλά ο Αντώνης Βαρδής είχε αμφιβολίες, λέγοντας ότι δεν ταιριάζει στο στυλ μου ως λαϊκή τραγουδίστρια. Αυτό το τραγούδι ήταν τα ‘Συνθήματα'”, αποκαλύπτει η Μελίνα Ασλανίδου στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Διαβαστε Ακομη

Η εξομολόγηση της Ρεγγίνας Μακέδου: Η υπέροχη γυναίκα που μου έσωσε τη ζωή μετά από δύο χρόνια μεταμόσχευσης

Τα δεινά του σεφ στην τηλεοπτική εκπομπή: Η αποκάλυψη της Ελένης Ψυχούλη