Μετά τον θρήνο, ήρθε το θαύμα της ζωής: Μεγάλη συγκίνηση στη βάφτιση της αδερφούλας της 7χρονης Παναγιώτας

Στο πένθος είχε βυθιστεί μια οικογένεια, καθώς τον Ιούλιο του 2021 η 7χρονη Παναγιώτα παρασύρθηκε από φορτηγό.

Ωστόσο, οι χαροκαμένοι γονείς ζουν ξανά το “θαύμα” της ζωής, καθώς βάφτισαν τη δεύτερη κόρη τους, σε μία συγκινητική τελετή.
Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί του Νίκου και της Θάλειας ήρθε σαν θείο δώρο στη ζωή της οικογένειας, έναν χρόνο μετά τον απρόσμενο θάνατο της αδελφής της.

Χαρές στην οικογένεια ξανά

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Παναγιώτα – Άννα και σκόρπισε χαρά και φως, στους γονείς της, στις τέσσερις νονές της και σε όλους τους παρευρισκόμενους στο Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Περιστέρι.

Χρωματιστά μπαλόνια αφέθηκαν ελεύθερα και ταξίδεψαν ψηλά στον ουρανό, μετά το μυστήριο, με τη μητέρα να υπογραμμίζει συγκινημένη “της άρεσαν πολύ τα μπαλόνια της μεγάλης μας. Και της τα έστειλε η αδελφούλα της”, ενώ από την πλευρά του, ο πατέρας επεσήμανε “ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα. Ακόμη κοιτάω ψηλά για το κοριτσάκι μου” και απευθυνόμενος στη μικρή του κόρη πρόσθεσε “η αδελφούλα σου να ξέρεις ότι είναι δίπλα μας και σ’ αγαπάει πολύ”.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, που έδωσε το “παρών” στη βάφτιση, σημείωσε “ήρθαμε στον άγγελο που ήρθε στη γη, την Παναγιώτα – Άννα. Νομίζω ότι και το φως που έμπαινε στην εκκλησία φώτισε αλλιώς την οικογένεια και τις ψυχές των ανθρώπων που ήμασταν εκεί. Χαίρομαι πάρα πολύ που είδα τους δύο γονείς να χαμογελούν και να φωτίζεται αλλιώς η ζωή τους. Τους εύχομαι η μικρή Παναγιώτα – Άννα να τους φέρει πολλά όμορφα στη ζωή τους και να απαλύνει κάπως όλο αυτό που το προηγούμενο διάστημα βασάνισε τη ζωή τους”.

Οι γονείς, από τη μεριά τους ευχήθηκαν για τη μικρή τους κόρη “να είναι ευλογημένη” και ευχαρίστησαν τους συνεργάτες της εκπομπής για την αγάπη που έλαβαν, τόσο στις δύσκολες στιγμές όσο και στις χαρούμενες.

Ευχάριστα νέα: Αποσωληνώθηκε η νηπιαγωγός που λιποθύμησε σε οδοντιατρείο

«Πήραμε 20 φορές για ασθενοφόρο» λέει συγγενής της 18χρoνης εγκύου