«Να ανοίξουν τα κελιά για τους πολιτικούς»: Ξεσπά ο αδερφός της 31χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Περισσότερες από 15 μέρες έχουν περάσει από την τραγωδία των Τεμπών και ξεσπά ο αδερφός της 31χρονης Σοφίας που χάθηκε άδικα.

Αδερφός 31χρονης Σοφίας: Οι δηλώσεις για τα Τέμπη

«Αυτή η τραγική κατάσταση επιτέλους να λάβει τέλος. Όχι μόνο για τα τρένα. Για τα τρένα το μάθαμε το χάλι τους, φαίνεται, ξεγυμνώθηκε η αλήθεια για το τι επικρατεί. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν αυτά τα πράγματα, όχι μόνο σε μέσα μεταφοράς, αλλά γενικότερα, όταν μιλάμε για ασφάλεια και ανθρώπινες ψυχές, αυτά τα θέματα πρέπει να είναι πάντοτε ακλόνητα. Επιτέλους, αυτή η χώρα ας έρθει εκεί που της αξίζει κι όχι εκεί που την έχουν καταντήσει».

«Να αφήσουν τους δικαστές και τους εισαγγελείς και όλους τους αρμόδιους, να κάνουν σωστά χωρίς κατευθύνσεις και χωρίς φόβο. Να ανοίξουν τα ρημαδοκελιά των φυλακών για τους πολιτικούς, τι είναι αυτοί; Δεν έχουν ποινικές ευθύνες; Την επόμενη ημέρα σκέφτονται. Ακόμα και αυτό ξεφτίλα είναι» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ποιες είναι οι συνέπειές τους;» διερωτήθηκε στη συνέχεια.

«Τι να τα κάνω εγώ τα συλλυπητήρια, που τους τα γράφουν επικοινωνιολόγοι και τα μαθαίνουν ποιηματάκι. Δεν μιλάω μόνο για την τωρινή κυβέρνηση. Το θέμα είναι ότι η βεντάλια πρέπει να ξεδιπλωθεί και να ανοίξει και καθέτως. Προς τα πάνω. Πρέπει να φτάσουμε στον πυρήνα του κακού. Το χάλι φανερώθηκε».

Θάνος Αλεξανδρής: «Προτιμώ να δω τον Μπισμπίκη να φιλάει τη Βανδή, από το να βλέπουμε τους πολιτικούς και τους παρουσιαστές να τρελαίνουν τον κόσμο»

Σαμπρίνα: «Με αποκαλούν Μπάρμπι αλλά είμαι… μπάρμπας, με έχουν ερωτευτεί γυναίκες και με έχουν διεκδικήσει»